Klapka György szexuális szokásairól vallott könyvében

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György szex életrajzi könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György néhány héttel ezelőtt, 88 éves korában hunyt el. Családja és barátai gyászolják az Aranyembernek is nevezett üzletembert, aki egy életrajzi könyvet hagyott hátra az utókor számára: nem is akármilyen tartalommal...

Számos hír felröppent halála körülményeiről, vagyonának felosztárásól, családtagjai gyászáról is. Klapka György hátrahagyott az utókor számára egy életrajzi könyvet, melyben nem mindennapi, szexualitással is bőven átitatott életéről ír.

A fiatal korában táncos-koreográfusként dolgozó üzletember csak úgy falta a nőket, előfordult olyan is, hogy egyszerre több lánnyal is ágyba bújt,

amiről eképpen írt:

"Sokszor kettő, három, négy lány is egyszerre kötött ki az ágyamban, pedig az ötvenes-hatvanas években még Nyugaton is ismeretlennek számított a gruppenszex"- idézi fel szavait a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.