párkapcsolat Péter Srámek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Rising Star  versenyzője hatalmas hírnévre tett szert a műsornak köszönhetően. Nem csoda, hogy a csajok is sűrűn megkörnyékezik. Ennek ellenére az énekes már egy ideje szingli. Vajon miért? 

Péter Srámek 8 hónap együttlét után szakított barátnőjével még tavaly nyáron. Az énekes egy miskolci koncertjén ismerte meg Ritát, akivel csendben, békében váltak el egymástól. A 24 éves férfi már fél éve külön vált egykori párjától, de azóta sem került közel senki a szívéhez.

Péter Srámek, a Rising Star egykori versenyzője Forrás: TV2

"Most jobb lesz nekem kicsit egyedül. Nem is akarok másik kapcsolatot, inkább most élek egy kicsit, bulizok és énekelek" - vallotta be Péter a Blikknek

A rajongók közül néhányan kinyomozták Péter lakhelyét, de többnyire az édesanyján kívül más nő nem fordul meg a lakásban. Az énekes sokat koncertezik, és ha akad egy kis szabadideje, azt inkább kikapcsolódással tölti, például lovaglással. Azok után, hogy nemrég elveszítette szeretett nagymamáját, nem is csoda, hogy időnként magányra vágyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.