Hamarosan indul A mi kis falunk: ilyen lesz az RTL Klub új sorozata

Forrás: RTL -
A mi kis falunk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan indul az RTL Klub új, saját gyártású sorozata. A nézők biztosan könnyezni fognak rajta, na, nem a szomorúságtól, hanem a nevetéstől!

Az RTL Klub saját gyártású sorozata hamarosan elindul, egy falu mindennapjaiba nyerhetünk bepillantást. Végig követhetjük az ott élők ügyes-bajos dolgait, akik valamiért mind szerethető figurák, és szerves részét képezik a kis falucska színes világának. A Life.hu riportere, Domszky László a közelgő premier előtt faggatta ki Kapitány Iván rendezőt a sorozatról, és arról, mit várhatnak tőle a nézők.

A mi kis falunk nemsokára indul az RTL-en Forrás: RTL

"Vidéken játszódik, az ott élő emberek édes-bajos dolgait mutatja be, az ő életük fordulatait, és azt a küzdelmet, amit egyszerűen azért folytatnak, hogy jobb legyen nekik" - mondta a rendező, de ez még nem minden! Nézd meg, mire számíthatsz még a február 2-án induló sorozattól!

Lagzi Lajcsi gyanúba keveredett: Csalás miatt hallgatták kihttp://www.life.hu/sztarok/20170125-gyanusitottkent-hallgattak-ki-lagzi-lajcsit.htmlGalambos Lajos leégett magtára kapcsán hallgattak ki egy férfit a rendőrök. Lajcsi 135 milliót követel a biztosítótól, ám a társaság tudni szeretné, hogy pontosan hogyan keletkezett a tűz. TV + SztárokOrigoDavid Beckham csúnyán leoltotta a fiát http://www.life.hu/sztarok/20170125-david-beckham-beszolt-brooklynnak.htmlA fél internet azon röhög, milyen csúnyán felsült Brooklyn Beckham, ráadásul nem is akárhogy: saját apja ültette fel a fiatal sztárcsemetét. TV + Sztárok--Michael Jackson lánya állítja: meggyilkolták a popsztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-meggyilkoltak-michael-jacksont.htmlParis Jackson kitálalta az valóságot, és váltig állítja, édesapját meggyilkolták. TV + Sztárok--Hajléktalan lett a magyar rádiós - Abaházi kis híján feladtahttp://www.life.hu/sztarok/20170125-abahazi-csaba-radios-az-utcan-aludt.htmlEgy éjszakát az utcán töltött Abaházi Csaba, a 103.9 Sláger FM műsorvezetője. A földön aludt mínusz 10 fokban, a célja pedig az volt, hogy így hívja fel a figyelmet azokra, akiknek minden éjjel kint kell aludniuk. TV + SztárokOrigoPéter Srámek bevallotta, miért van egyedülhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-nincs-baratnoje-peter-srameknek.htmlAz egykori Rising Star versenyzője hatalmas hírnévre tett szert a műsornak köszönhetően. Nem csoda, hogy a csajok is sűrűn megkörnyékezik. Ennek ellenére az énekes már egy ideje szingli. Vajon miért? TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-pinter-tibor-exe-a-hinevre-vagyott.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix szerelme, amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hirtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.