Steiner Kristóf szakmát váltott- mikrofon helyett fakanál

Forrás: Steiner Kristóf/Facebook -
vendéglátás műsorvezető Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA TV egykori műsorvezetője egy régóta dédelgetett álmát valósította meg. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy most boldogabb mint valaha. 

Steiner Kristóf érdeklődése már egy ideje a vendéglátás körül forog: évek óta gasztrobloggerként tevékenykedik, illetve egy lakáséttermet is üzemeltet Tel-Avivban. Azonban mindig is álma volt, hogy egy saját helyet nyithasson Budapesten, ami 2017. januárjában végre meg is valósult.

Steiner Kristóf megvalósította az álmát Forrás: Steiner Kristóf/Facebook

A streed food étterem kínálatát a Food Truck Udvarban kóstolhatják meg az érdeklődők. A hely elnevezése nem lett túlbonyolítva: "Kristóf Konyhája - Mesés menük (nem csak) vegánoknak". Lényegretörő, és az ember nagyjából el is tudja képzelni, hogy milyen típusú ételekre számíthat.

Kristóf a közösségi oldalán osztotta meg az örömhírt, és köszönetet mondott mindenkinek, aki támogatta őt az elmúlt időszakban.

Eközben tavaly a szerelem is rátalált a 34 éves gasztrobloggerre, egy izraeli színész, Nimrod Dagan személyében, akit nem sokkal a házassága után ismert meg. Egy interjúban azt is elárulta, hogy sokat hezitált az új szerelem miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.