Felismered? Ez a csinos, fiatal lány most a TV2 műsorvezetője

Forrás: facebook.com/tusarok -
TV2 műsorvezető Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Hálószobatitkok című műsorának háziasszonya, Orosz Barbara osztotta meg rajongóival, hogy nézett ki kamaszként.

"Ilyen kis ártatlan cukiság voltam gimis koromban.. Most bukkantam rá.:-))) Jesszus mennyire nem ma volt!!! Eszünkbe se jutott még smink meg műköröm.. Szerintem otthon még simán Barbie-val játszottam suli után... De jó volt!!!" - posztolta képéhez Orosz Barbara, aki a fotónak hála nyilvánvalóan nosztalgikus hangulatba került.

A TV2 műsorvezetőja, Orosz Barbara gimnazista korában Forrás: facebook.com/tusarok



Sztárok, akik súlyos balesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-balesetet-szenvedett-sztarok.htmlNéhány komolyabb baleset emlékét egy életen át sem lehet elfelejteni. A sztárok közül is akadnak néhányan, akik sajnos életre szóló traumát éltek át. TV + Sztárok--Elhagyja Magyarországot Király Viktor: Amerikába utazikhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-elhagyja-magyarorszagot-kiraly-viktor.htmlKirály Viktor kétlaki életet él, New York a második otthona. A zenész nemsokára ismét kiutazik, nem kevés ideig tartózkodik majd a tengerentúlon. Barátnője azonban nem tart majd vele, hónapokig nagyon távol lesznek egymástól. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoEsztergályos Cecília 74 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-esztergalyos-cecilia-szuletesnapos-74-eves-lett.htmlEsztergályos Cecília balett-táncosként kezdte pályafutását, csak később jelentkezett a Színház- és Filmművészeti Főiskolára. Jó döntésnek bizonyult, hiszen a ma 74 éves színésznő különleges tehetségével rengeteg nézőt kápráztatott már el.TV + Sztárok--Kelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigoKelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigoSteiner Kristóf szakmát váltott- mikrofon helyett fakanálhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-ettermet-nyitott-steiner-kristof.htmlA VIVA TV egykori műsorvezetője egy régóta dédelgetett álmát valósította meg. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy most boldogabb mint valaha. TV + SztárokOrigo








Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.