Jane Fonda újra szingli!

Forrás: John Sciulli / Getty Images North America / AFP -
Jane Fonda Richard Perry szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi ikonnak, Jane Fondának nincs túl nagy szerencséje a férfiakkal. Három zátonyra futott házasság után a Richard Perry-vel folytatott kapcsolata is tönkrement.

Jane Fonda és a zenei producer, Richard Perry egy különleges helyen ismerkedtek meg 2009-ben: egy kórházban. „Amikor megműtötték a térdemet, rátaláltam a szeretőmre. Még mankóval jártam, amikor összeköltöztem vele. Azóta elválaszthatatlanok vagyunk" - mondta egy 2012-es interjúban a 79 éves színésznő

A pár egy 2014-es eseményen Forrás: John Sciulli / Getty Images North America / AFP


Árulják a közös házukat

A NY Post amerikai napilap szerint a pár nyolc év kapcsolat után szakított, és az elmúlt héten már eladásra is bocsájtották a Beverly Hills-i ingatlanukat. 13 millió dollárt kérnek érte. Egy videóban még reklámozza is az egykori fitnesz királynő a házat.

Barátok maradnak

"A hír igaz, de még mindig nagyon közel állunk egymáshoz" - mondta Perry a szakítást illetően egy újságnak. A 74 éves producer, aki olyan zenész óriasoknak írt slágert, mint Rod Stewart, Barbra Streisand, Diana Ross und Neil Diamond nemsokára új házba költözik. Hogy Jane Fonda hol fog lakni, még nem tudni.

Fönda összesen háromszor volt férjnél. Roger Vadim (1965-73), Tom Hayden (1973-90) és a média mágnás Ted Turner (1991-2001) házastársa volt. Az első két házasságából született gyerekei Kinder Troy Garity (43) és Vanessa Vadim (48), valamint van egy fogadott lánya is, Mary Luana Williams (49). Fonda jelenleg a Grace & Frankie amerikai sorozatban szerepel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.