Kelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózott

pornó Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak.

Volt idő, mikor a szőke plasztikbombázó felnőtt filmekben szerepelt. Akkor azzal magyarázta tettét, hogy kellett a pénz és ezzel tudott leghamarabb anyagi javakhoz jutni. Természetesen már felhagyott a pornóval Kelemen Anna, múltja viszont visszaköszön a jelenben is. Várkonyi Andi a Micsoda nők! című műsorban például megemlítette, hogy ha valaki rákeres Anna nevére a böngészőben, akkor az első néhány oldalon nem igazán publikus videókat és cikkeket talál. Az egykori nyuszilány elmondta, hogy tisztában van van azzal, milyen tartalmak keringenek az interneten és ha nagyon akarná, leszedethetné őket, de nem gondolja, hogy erre szüksége lenne.

Vállalja a múltját, nem szégyelli azért magát, mert olykor ponrófilmekben szerepelt.

Állítja, akkor ezt érezte jónak, ehhez volt kedve, utólag nem szabadkozik és nem is akarja kitörölni.

Kelemen Anna jelenleg egy kétgyerekes férfi oldalán találta meg a boldogságot, elmondása szerint ő a pótmamája szerelme két lányának és egyelőre nagyon élvezi, Választottja kedvéért még a fővárosi kényelmet is elcserélte a vidéki életre.

Ganxsta Zoleenak elege lett az emberekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-ganxsta-zolee-oszinte-vallomas-bizalmatlan-lett.htmlGanxsta Zoleet kőkemény rapperként ismertük egészen tavaly őszig, amikor is megmutatta, hogy bizony őt is földre tudják teríteni. Szerelmi bánat gyötörte a rappert. TV + SztárokOrigoKelemen Anna beszólt Dundikának?http://www.life.hu/sztarok/20170125-kelemen-anna-beszolt-dundikanak-nem-tud-beszelni.htmlKelemen Anna a kezdetekről mesélt, nem is akármit... TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea elárulta, miért nem vetkőzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-varkonyi-andi-nem-vetkozik-bikinire-ez-az-oka.htmlVárkonyi Andi saját műsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Elárulta, miért nem vetkőzik bikinire nyilvános helyen. TV + SztárokTe hallottad már Katalin hercegné hangját?http://www.life.hu/sztarok/20170118-katalin-hercegenek-ilyen-hangja-van-video.htmlKatalin hercegnéről szinte naponta cikkezik a világsajtó. Hol ruháját, hol haját méltatják, vagy éppen bírálják. Azt azonban még sosem hallottuk, milyen lehet a hercegné hangja. Ezidáig... TV + SztárokOrigoPirner Almának 50 ezer eurót ajánlottak egy éjszakáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170117-pirner-alma-szexualis-ajanlatot-kapott.htmlPirner Alma életéről egyre több információt tudunk meg Várkonyi Andi műsorában. Ezúttal is egy nem mindennapi esetről mesélt... TV + Sztárok--Nagy Feró 71 éves lett - felesége vigyáz rá, hogy csak keveset rosszalkodjonhttp://www.life.hu/sztarok/20170116-nagy-fero-71-eves-felesege-vigyaz-mar-nem-bulizik-annyit.htmlA napokban ünnepelte 71. életévét a nemzet csótánya, Nagy Feró. Elképesztő formában van a sztár, minimum 20 évet letagadhatna. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.