Robbie Williams verekedés sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robbie Williams felesége tett közzé a sztárról egy fotót, amin jól látható, hogy az énekes megsérült. Robbie szája szakadt fel méghozzá azért, mert verekedésbe keveredett. El sem hinnéd, kivel vagy éppen mivel gyűlt meg a baja.

Az énekes felesége sokkal gyakrabban oszt meg fotókat közösségi oldalán, mint Robbie, és sokkal érdekesebbek is a posztjai. Nemrég például egy olyan fotót tett közzé amin látható, hogy Robbie Williams megsérült.

Robbie Williams megsérült Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Az énekesnek felszakadt a szája, és alaposan vérzett is. A "komoly" sérülés ellenére a felesége nem félt megosztani a fotót a rajongóival, és még azt is leírta, mi történt az énekessel.

Robbie Williams bizony verekedésbe keveredett, és ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja, nem ő került ki a bunyóból győztesen.

Az énekes - aki nem tudja pontosan, mikor fog nálunk koncertezni - szerencsére nem egy barátjával vagy ismerősével került összetűzésbe, hanem a technikával, ami odáig fajult, hogy laptopja komoly kárt okozott neki. Felesége ironikusan meg is jegyezte a fotó mellett, hogy Robbie harcba keveredett a számítógépével és a gép győzött.

Sztárok, akik súlyos balesetet szenvedtekhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-balesetet-szenvedett-sztarok.htmlNéhány komolyabb baleset emlékét egy életen át sem lehet elfelejteni. A sztárok közül is akadnak néhányan, akik sajnos életre szóló traumát éltek át. TV + Sztárok--Kelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigoSteiner Kristóf szakmát váltott- mikrofon helyett fakanálhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-ettermet-nyitott-steiner-kristof.htmlA VIVA TV egykori műsorvezetője egy régóta dédelgetett álmát valósította meg. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy most boldogabb mint valaha. TV + SztárokOrigoBodrogi szerint olcsó amatőrökkel dolgoznak a tévékhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-bodrogi-gyula-szerint-nincs-mar-teves-szinvonal.htmlBodrogi Gyula, a Nemzet Színésze csendben, szomorkodva figyeli, hogy miként alakulnak mostanság a tévés produkciók. Szerinte a mai televíziós szereplőknek semmi közük a színész szakmához. TV + SztárokOrigoGanxsta Zoleenak elege lett az emberekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-ganxsta-zolee-oszinte-vallomas-bizalmatlan-lett.htmlGanxsta Zoleet kőkemény rapperként ismertük egészen tavaly őszig, amikor is megmutatta, hogy bizony őt is földre tudják teríteni. Szerelmi bánat gyötörte a rappert. TV + SztárokOrigoGusztustalan álhír terjed Fodor Zsókáról: azt állítják, kuplerájt üzemeltethttp://www.life.hu/sztarok/20170126-alhir-terjed-fodor-zsokarol-kuplerajt-uzemeltet.htmlRengeteg ismerőse aggódva hívta fel Fodor Zsókát, akiről az elmúlt napokban az a hír terjedt a neten, hogy kuplerájt üzemeltet. Hiába nyilvánvaló, hogy hazugságról van szó, nagyon sokan bedőltek az állításnak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.