Válótársak: egymásra talál Gubás Gabi és Nagy Ervin

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Válótársak Stohl András Gubás Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar sorozat mindig tartogat a nézők számára egy kis meglepetést. Most éppen Bálint került érzelmi válságba.

Stohl András formálja meg a sorozat Bálintját, aki sokszor hozott már rossz döntést, főleg akkor, ha nőkről van szó. Nehezen tud megálljt parancsolni az ösztöneinek, és a féktelen életmód egy idő után meg is bosszulta önmagát.

Válótársak című heti sorozat forgatása. RTL klub, tv. Gubás Gabi, Fotó: Marton Szilvia - Origo

Nagy vívódások árán elhatározta, hogy megkéri élete szerelme, Zsófi (Gubás Gabi) kezét, és már az eljegyzési gyűrűt is megvette.

Ekkor jött a mellbevágó élmény:

Bálint a saját szemével nézte végig, ahogy Zsófi egy másik férfi társaságában tölti a napját, és láthatóan jól is érzi magát vele. Péter (Nagy Ervin) pedig nem bízta a véletlenre, a randi végén forró csókot lehelt Zsófi ajkaira.

Nagy Ervin állítólag kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170127-nagy-ervin-es-borbely-alexandra-egy-part-alkotnak.htmlMindenkit meglepett, amikor kiderült, hogy Nagy Ervin szakított kislánya édesanyjával. Sokáig azonban nem maradt egyedülálló a színész. Állítólag 10 évvel fiatalabb kolléganőjébe, Borbély Alexandrába szeretett bele. TV + SztárokOrigoVálótársak: Tamara és Dávid úgy döntöttek, kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-valotarsak-tamara-es-david-kibekulnek.htmlA viharos szakítás és szétköltözés után a Válótársak két szereplője úgy döntött, hogy mégis megpróbálják együtt. Tamara és Dávid kibékültek, kíváncsian várjuk, meddig tart az egyesülés. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoPintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--Tóth Gabi elárulta, miért vonul visszahttp://www.life.hu/sztarok/20170126-toth-gabi-visszavonul-elarulta-miert.htmlTóth Gabi Facebbok-oldalán jelentette be, hogy alkotói szabadságra megy. Az énekesnőnek szüksége van egy kis szünetre. Élvezi ezt, hiszen saját bevallása szerint nagyon sokat dolgozott az elmúlt években, mégsem azért vonult vissza, mert elfáradt! TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo eljegyezte szerelmét: Családot is szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170126-cristiano-ronaldo-eljegyezte-a-baratnojet.htmlCristiano Ronaldo nem titkolja tovább a boldogságát: úgy érzi megtalálta azt a nőt, akivel családot szeretne alapítani. Már meg is kérte a fiatal modell kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.