Megdöbbentő sorozat hírességekről és hasonmásaikról 2. rész

fotógaléria hasonlóság sztárok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően hasonlítanak egymásra az általunk összegyűjtött sztárok és a hasonmásaik. Szinte hihetetlen, hogy nem is ismerik egymást. 

Családon belül egyáltalán nem meglepő, ha valamelyik rokonunkkal nagyon hasonlítunk egymásra. De mi van akkor, ha egy általunk soha nem látott ember néz ki teljesen úgy, mintha tükörbe néznénk? Bizonyos elméletek szerint mindannyian rendelkezünk egy hasonmással valahol a világban.

Ezt nehéz alátámasztani és megcáfolni is, hiszen nem tudjuk egyszerre megnézni a világ összes emberét, de tény, hogy időnként nagyon érdekes hasonlóságokat lehet felfedezni emberek között: felfedezték Jim Carrey orosz hasonmását, és Natalie Portman férfi változatát is.

Korábban már készítettünk összeállítást sztárokról és a hasonmásaikról, most pedig újabb hírességeket fedeztünk fel, akik alteregoval rendelkeznek.

/1701/H_res2017127124856Ritkán látott fotók: így néznek ki a sztárok ikertestvéreihttp://www.life.hu/sztarok/20161009-ritkan-latott-fotok-igy-neznek-ki-a-sztarok-ikertestverei-ashton-kutcher-olsen-ikrek-gisele.htmlSokakról nem is tudjuk, de bizony van egy pár ismert ember Hollywoodban, akinek ikertestvére van. TV + SztárokAFPHarrison Ford bejárja az egész országot: micsoda fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160912-harrison-ford-tobb-helyen-is-megfordult-az-orszagban-foto-a-rajongoktol.htmlA színész nem csupán a turisták által kedvelt belvárosi helyeken, hanem bárhol felbukkanhat. Vasárnap a Szentendrei-szigeten bicajozott, és egy kutyás párnak, valamint egy születésnapos lánynak okozott nagy örömet. TV + Sztárok--Így ünnepelték a függetlenség napját a celebek- szexi fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160705-fuggetlenseg-napjat-unnepeltek-a-sztarok-sok-fotot-keszitettek.htmlAz Egyesült Államok legnagyobb ünnepe július 4-e, a függetlenség napja. Az amerikai sztárok közül voltak akik családjukkal, barátaikkal vagy éppen ölebükkel ünnepeltek. TV + SztárokAFP100 éves lett Kirk Douglas: fotók a fergeteges bulirólhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-100-eves-lett-kirk-douglas.htmlKirk Douglas a napokban töltötte be 100. életévét, így nem csoda, ha a színészt az egész családja és barátai ünnepelték a nagy napon. TV + Sztárok--Kiszel Tünde betöltötte az 57. életévét: különleges fotók a sztárrólhttp://www.life.hu/sztarok/20161124-kiszel-tunde-soha-nem-latott-kepei-57-eves-lett-a-sztar.htmlFotómodellként kezdte a pályafutását Kiszel Tünde, aki később újságírói babérokra tört, de már évek óta főként a rendszeresen kiadott naptárjairól ismert a díva, aki ma töltötte be az 57. életévét. A különleges ünnep alkalmából ritkán látott fotókat gyűjtöttünk össze a sztárról. TV + SztárokOrigoKatalin, a partihercegnő - kínos fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20161214-katalin-hercegno-is-sokat-bulizott-fiatalon.htmlKatalin hercegnő ma már komoly nő és kétgyermekes családanya, ám a 20-as évei elején bizony ő sem vetette meg a fergeteges partikat. TV + SztárokNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.