Pintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének is

Forrás: Facebook/Sarka Kata, Ács Beatrix hivatalos oldala -
Sarka Kata Pintér Tibor Ács Beatrix
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége?

Pintér Tibor és Ács Bea szerelme amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is hűlt. Bár a karácsonyt még együtt töltötték, az új év elején véget ért a kapcsolatuk. Egymástól függetlenül mondták el a szakítás okát, ami állítólag az, hogy a lány családra vágyik, míg Tenya a munkájának és karrierjének él.

A fiatal nő bár elmondása szerint nem szeret szerepelni és elege van a közösségi médiából is, előszeretettel nyilatkozik az újságírók megkeresésésre. Ezúttal Sarka Katának szólt be... Vajon a sztármami felveszi a kesztyűt?

Ács Beatrix nem akar Sarka Kata lenni Forrás: Facebook/Sarka Kata, Ács Beatrix hivatalos oldala

"Töröltem magam a közösségi oldalakról, elegem lett, nem akarok kirakatéletet. Nem akarok Sarka Kata és társai lenni, nekem ez nem megy. Családot szeretnék"

mondta keserűen a Borsnak Beatrix, aki úgy érzi, még nem dolgozta fel édesapja elvesztését, sőt egykori szerelmét, Jánost sem.

"Úgy érzem, nem dolgoztam még fel édesapám halálát, a betegségemből fakadó halálközeli élményeket, és az exemet, Jánost sem, akivel már babát terveztem. Egy évig voltunk együtt, ezalatt elvesztette édesanyját és édesapját is. A betegségük és haláluk lelkileg a mi kapcsolatunkat is tönkretette. Tibor pedig jólelkű, de önimádó. Van mit megemésztenem" – nyilatkozottt őszintén a lány.

Úgy tűnik, több is állhat a szakításuk hátterében, ugyanis a lány indulatokkal és keserűséggel telve mesélt a kórházi ágyon a színészről, ahová a rejtélyes betegsége miatt feküdt be. Szeretné megtudni, miért kerül ennyiszer életveszélybe.

"Tiborral kapcsolatban talán még annyit, akik ismerik őt és engem is, valószínűleg sejtik, min siklott ki a kapcsolatunk. Tibor kijelentette, a lovait szereti, én hozzátettem, meg önmagát. Most már remélem, hogy nekem is sikerül megtalálni a boldogságomat. Tudom is, hogy hol és kinél lehet."- mesélte a lány, aki ezek szerint már tudja, ki lesz a következő.

Kelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigoGanxsta Zoleenak elege lett az emberekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-ganxsta-zolee-oszinte-vallomas-bizalmatlan-lett.htmlGanxsta Zoleet kőkemény rapperként ismertük egészen tavaly őszig, amikor is megmutatta, hogy bizony őt is földre tudják teríteni. Szerelmi bánat gyötörte a rappert. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea elárulta, miért nem vetkőzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170125-varkonyi-andi-nem-vetkozik-bikinire-ez-az-oka.htmlVárkonyi Andi saját műsorában öntött tiszta vizet a pohárba. Elárulta, miért nem vetkőzik bikinire nyilvános helyen. TV + SztárokFriderikusz Sándor sosem volt még szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170123-maganeleterol-vallott-friderikusz-szerelem.htmlFriderikusz Sándor szinte sosem beszél a magánéletéről. A Music FM múlt pénteki adásában, ahol vendég műsorvezetőként volt jelen Bocsi és István Dani mellett, kivételt tett. Kijelentése mindenkit sokkolt... TV + Sztárok--Kucsera Gábor nagy dilemmája: olimpia vagy családhttp://www.life.hu/sztarok/20170117-kucsera-gabor-nem-tudja-mit-valasszon-csaladot-vagy-olimpiat.htmlKucsera Gábor Várkonyi Andi műsorában mesélt hatalmas dilemmájáról: nem tudja, hogy a családot vagy az olimpiát válassza-e... TV + SztárokOrigoMeryl Streep kapta a Golden Globe életműdíjat- elsöprő sikert aratott beszédévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170108-meryl-streep-eletmudijat-kapott-a-golden-globe-on.htmlA 74. Golden Globe díjátadó gálán Meryl Streep kapta a Cecil B. DeMille filmrendezőről elnevezett életműdíjat. A színésznő szokásához híven ismét lélegzelállítóan szép volt és elképesztő köszönőbeszédet mondott... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.