A Dal 2017: A Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte a második válogatót

Forrás: MTVA -
Kállay-Saunders Band A Dal 2017 elődöntő Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azonos pontszámmal a Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte A Dal 2017 második válogatóját szombaton. A zsűri döntésével még a Peet Project, Chase és a Mrs Columbo, a tévénézők szavazataival Szabó Ádám jutott tovább az elődöntőbe a Dunán és a Duna World csatornán élőben közvetített show-műsorban.

A Kállay Saunders Band 17 című dala 42 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől, akárcsak Kanizsa Gina, aki a Fall Like Raint énekelte. Negyven ponttal szintén továbbjutott a Peet Project Kill Your Moster című dala, valamint Chase Dust in the Windje, amely 39 pontot kapott.

A Dal 2017: A Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte a második válogatót Forrás: MTVA

Az ötödik helyen holtverseny alakult ki a Mrs Columbo és Szabó Ádám között 38-38 ponttal, közülük a négytagú zsűri a Mrs Columbót és a Frozen King című számot juttatta tovább. Végül Szabó Ádám is örülhetett, hiszen Together című dalát a nézők szavazatai továbbsegítették az elődöntőbe.

A Dal 2017 második válogatóján a négy zenész, énekes, dalszerző zsűritag - Zséda, Both Miklós, Frenreisz Károly és Molnár Ferenc Caramel - mellett az ötödik zsűritag a közönség volt. A nézők ingyenes mobilalkalmazás segítségével, a www.mediaklikk.hu/a-dal oldalon vagy SMS-ben szavazhattak a produkciók elhangzása alatt 1-től 10 pontig. Ezeket a pontszámokat összesítették, átlagolták és hozzáadták a négy zsűritag pontjaihoz, így jutott tovább öt dal. Az elődöntőbe már korábban bejutott a Leander Kills, a Roma Soul, Singh Viki, a Spoon 21, Henderson Dávid és Benji.

A harmadik válogatót február 4-én rendezik, onnan is hat dal jut a két elődöntőbe, amely február 10-én és 11-én lesz. A Dal február 18-i döntőjébe nyolc produkció jut, a győztes képviseli Magyarországot az idei, 62. Eurovíziós Dalfesztiválon május 9. és 13. között az ukrán fővárosban, Kijevben.

A Dal 2017-be több mint 300 dalt neveztek, közülük az előzsűri 30-at juttatott a válogató adásokba. A Dal 2017-ről a mediaklikk.hu/adal oldalon és a műsor facebook oldalán található bővebb információ.

Megmutatta meztelen felsőtestét Hajdú Péter - Nem volt osztatlan a sikerhttp://www.life.hu/sztarok/20170128-megmutatta-meztelen-felsotestet-hajdu-peter.htmlHajdú Péter tényleg új életet kezdett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy újra diétázik, és teljes erőbedobással edz.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTrump csúnyán beszólt Katalinnak - Vajon megbocsát valaha a hercegnő?http://www.life.hu/sztarok/20170128-donald-trump-beszolt-katalin-hercegnonek-a-felmeztelen-foto-miatt.htmlDonald Trump 2012-ben egy Katalin hercegnőt illető durva tweettel okozott felháborodást, így várhatóan lesz pár kellemetlen pillanat, amikor idén találkoznak. TV + Sztárok--Schobert Norbi mindenkit kiosztott: "Mélységesen szégyelljétek magatokat!"http://www.life.hu/sztarok/20170128-schobert-norbi-kiakadt-amiert-kikezdtek-benke-laci-bacsit-aki-korhazba-kerult.htmlBenke Laci bácsit az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte a főztje miatt. Sokan kikezdték a munkáját, a Konyhafőnök zsűrije, Fördős Zé sem nyilatkozott szépen Laci bácsiról. Schober Norbi miatt szerint pont emiatt került kórházba a népszerű szakács. TV + Sztárok--Eladó George Michael luxusbirodalma: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170128-elado-lgeorge-michael-francia-birtoka.htmlGeorge Michael több lábbal állt a földön: nem csak az éneklésből élt, hanem ingatlanokba is fektetett tőkét. Most azonban az egyik birtoka eladósorba került. Íme néhány fotó a fényüző villáról. TV + SztárokOrigoLeütötte zaklatóját Pásztor Anna énekesnő - Összerogyott a férfihttp://www.life.hu/sztarok/20170128-leutott-zaklatojat-pasztor-anna-enekesno.htmlKevesen tudják Pásztor Annáról, hogy a sportokban is jeleskedik, sokáig kick-boxolt, nagyon jó formában van. Mi sem bizonytja ezt jobban, hogy egy írországi fellépésen leütötte az egyik zaklatóját, aki alaposan megmarkolta az énekesnő fenekét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÖrökre vége! Végleg szakított párjával a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20170128-zalatnay-cini-es-ex-ferje-marton-csaba-vegleg-szakitottak.htmlÚgy tűnik, hogy Zalatnay Cini és Márton Csaba viharos kapcsolatának végleg befellegzett. Cini újra nagyot csalódott, úgy érzi, a férfi becsapta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.