Így reagált Dundika Kelemen Anna beszólására

Forrás: Facebook/Kelemen Anna -
vita Kelemen Anna Dundika beszólás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelemen Anna régi dolgokat emlegetett fel Várkonyi Andrea műsorában. Azt mesélte, hogy a 2005-ös playmate-választáson – ahol Dundikával együtt versenyzett – az terjedt el róla, hogy a többiekkel ellentétben ő tud egyedül beszélni. A versenyt egyébként Dundika nyerte meg, maga mögé utasítva Kelemen Annát.

A Ripost megkereste Majoros Hajnalkát, hogy mit szól Kelemen Anna csipkelődéséhez. Dundika elég határozottan reagált:
"Anna még mindig itt tart? Tizenkét év telt el... Beszéljen, amit akar, azt csinál a kis életével, amit csak akar! Semmi közöm Kelemen Annához, nem foglalkozom vele. Foglalkozzon saját magával, engem hagyjon ki ebből! Nagyon szívesen reagálok egy olyan ember mondataira, akiről úgy gondolom, hogy megérdemli, de az említett hölgy nem tartozik ezek közé."

Kelemen Anna beszólt Dundikának, őt viszont nem érdekli Annácska Forrás: Facebook/Kelemen Anna

Felhívta a figyelmet arra is, hogy az élete Annácskáétól nagyon különbözően alakult, hiszen ő családot alapított, és Majkával szeretetben nevelik két fiukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.