Alekosz kiakadt: Sorban kosarazzák ki a nők

Tinder Való Világ Alekosz szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Alekosz nősüléséből nem lesz semmi, pedig pár hónapja még úgy tűnt, hogy minden rendben van a magánéletével.

Alekosz pár hónapja jegyezte el kedvesét, Bettyt, a lány azonban kidobta a görög csődört. Megunta, hogy Alekosz folyton más nőkre vet szemet. A VV 4 győztese most a Tinderen próbál társat keresni magának, eddig sikertelenül, a lányok rendre kikosarazzák. Alekosz ezen természetesen kiakadt.

Alekosz a Tinderen sem talál párt Forrás: TV2 Sajtószoba

"Egy nő miért regisztrál, ha épp szakított és ezért képtelen új kapcsolatra? Egy nő miért regisztrál, ha a találkozás felvetésére úgy reagál, hogy hétköznap a munkája miatt, délutánonként a tornaterem miatt, hétvégén pedig a pihenése miatt nem találkozik? Egy nő miért regisztrál, ha a nehezen egyeztetett találkozás első időpontját csak harminc nap eltelte utánra teszi? Egy nő miért regisztrál, ha a találkozásra utaló puszta célzás görcsös pánikot és rohamokat idéz elő benne, teszem hozzá úgy, hogy előtte épp ő húzott engem jobbra? Egy nő miért regisztrál, ha a telefonbeszélgetés elől kétségbeesetten menekül, a számát nem adja meg, ha pedig én megadom, tiszteletlenségnek titulálja azt? Egyetlenegy szó az, ami nekem erre a jelenségre, erre a megmagyarázhatatlan gondolkodásmódra, erre az emberi lélektanra a legmeghatározóbban, legkifejezőbben, ámdebár legrövidebben utal: ostoba" - mondta a Borsnak Alekosz az ő megszokott, tudálékos módján.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.