Aranyban tartja vagyonát a mulatós zene királya, Tilinger Attila

Forrás: Facebook/Tilinger Attila -
mulatós zene pénz Tilinger Attila arany
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
15 éve futott be Tillinger Attila, amikor a Házibuli című műsor házigazdája lett a Budapest TV-n. Azóta valóra váltotta az álmát, nagyon jó anyagi körülmények között él.

Pályafutása kezdetén még vonattal járt Nagyatádról Budapestre élő műsorokat készíteni, ma már több autó tulajdonosa Tillinger Attila, az egykori mulatós műsor, a Házibuli házigazdája. A férfi a mulatósbiznisz mogulja lett az évek alatt, nincsenek anyagi gondjai.

Tilinger Attilának nincsenek anyagi gondjai Forrás: Facebook/Tilinger Attila

"Akkoriban a műsoridőt nem kaptam ingyen, mint minden ottani műsorkészítőnek, nekem is fizetni kellett, adásonként hat számjegyű összeget. Ekkor kezdtem el a reklámidők értékesítésével foglalkozni úgy, hogy fogalmam sem volt, hogyan kezdjek neki. Sok ismerős és barát volt annak idején zenei berkekben, kevés művész akadt, aki nem vállalt szerepet a műsorban. Abban a négy évben tanultam meg a televíziózás alapjait, és lettem üzletember. A 2007 és 2012 közötti időszakban fellépések nélkül havi nettó félmillió forintos fizetésem volt. Ehhez jött az átlagosan számolható száz nyári buliból tisztán zsebembe kerülő körülbelül nyolcmillió forint, így akkoriban havi egymillió forintból éltem. Sok mindent megengedhettem magamnak. Bulik minden hétvégén, volt olyan éjszaka, hogy kétszázezer forintot költöttem el. (...) Vettem egy terepjárót és egy sport Mercedest, mert mindig vágyam volt egy fehér sportos autó. Létrehoztam Pesten a hangstúdiómat, a legmodernebb cuccokkal, berendeztem a házat úgy, ahogy nekem tetszik. Gondolok a jövőre, aranyban tartom a megtakarításomat" – mesélte Tillinger Attila a Borsnak.

Alekosz kiakadt: Sorban kosarazzák ki a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20170129-alekosz-kiakadt-minden-no-kikosarazza-a-tinderen.htmlÚgy tűnik, Alekosz nősüléséből nem lesz semmi, pedig pár hónapja még úgy tűnt, hogy minden rendben van a magánéletével.TV + Sztárok--Egyedül jár bulizni Kucsera Gábor - Viszi a szívehttp://www.life.hu/sztarok/20170128-egyedul-jar-bulizni-kucsera-gabor.htmlTökéletes házzaságban él Kucsera Gábor és Tápai Szabina, a jóképű férj mégis sokszor kiborítja feleségét. TV + Sztárok--Így reagált Dundika Kelemen Anna beszólásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170128-dundika-majoros-hajnalka-visszaszolt-kelemen-annanak.htmlKelemen Anna régi dolgokat emlegetett fel Várkonyi Andrea műsorában. Azt mesélte, hogy a 2005-ös Playmate választáson - ahol Dundikával együtt versenyzet - az terjedt el róla, hogy a többiekkel ellentétben ő tud egyedül beszélni. A versenyt egyébként Dundika nyerte meg, maga mögé utasítva Kelemen Annát. TV + SztárokOrigoA Dal 2017: A Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte a második válogatóthttp://www.life.hu/sztarok/20170128-a-dal-2017-a-kallay-saunders-band-es-kanizsa-gina-nyerte-a-masodik-valogatot.htmlAzonos pontszámmal a Kállay Saunders Band és Kanizsa Gina nyerte A Dal 2017 második válogatóját szombaton. A zsűri döntésével még a Peet Project, Chase és a Mrs Columbo, a tévénézők szavazataival Szabó Ádám jutott tovább az elődöntőbe a Dunán és a Duna World csatornán élőben közvetített show-műsorban. TV + SztárokOrigoMegmutatta meztelen felsőtestét Hajdú Péter - Nem volt osztatlan a sikerhttp://www.life.hu/sztarok/20170128-megmutatta-meztelen-felsotestet-hajdu-peter.htmlHajdú Péter tényleg új életet kezdett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy újra diétázik, és teljes erőbedobással edz.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTrump csúnyán beszólt Katalinnak - Vajon megbocsát valaha a hercegnő?http://www.life.hu/sztarok/20170128-donald-trump-beszolt-katalin-hercegnonek-a-felmeztelen-foto-miatt.htmlDonald Trump 2012-ben egy Katalin hercegnőt illető durva tweettel okozott felháborodást, így várhatóan lesz pár kellemetlen pillanat, amikor idén találkoznak. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.