Szabó Ádám (zenész) A Dal 2017
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Ádámnak a közönség szavazott bizalmat, így biztos a helye a középdöntőben. A zsűri szerint Ádám túlságosan feszeng a színpadon. És hogy neki erről mi a véleménye? A Life.hu riporterének ezt is elmondta.

Chase, A Dal 2017 továbbjutója: "Csézy volt, remélem, Chase is lesz"http://www.life.hu/sztarok/20170129-chase-a-dal-2017-tovabbjutoja-titkon-remelte-a-sikert.htmlChase annak köszönheti bejutását A Dal 2017 mezőnyébe, hogy Szabyestet szabályszegés miatt kizárták. Zséda teljes odaadással dicsérte Chase előadását, aki a Life.hu riporterének elmondta, milyen érzésekkel áll most az elődöntő előtt. Megtudhattuk, ki is az a 13 éves fiú, aki táncolt a produkcióban, de az is kiderült, hogyan választotta magának művésznevét. TV + SztárokOrigoImádta a zsűri, de nagyon kimerült Kanizsa Gina, A Dal 2017 sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170129-imadta-a-zsuri-kanizsa-ginat-a-dal-2017-sztarjat.htmlKanizsa Gina a Zeneakadémián tanult, tudását most A Dal színpadán mutatja be. Nem gondolta volna, hogy a második elődöntőben 10 pontot kap a zsűritől, és hogy ennyire tökéletesnek találják dalát. A Life.hu riportere megkérdeztük tőle, hogy eddig hol bujkált a zenei közéletből.TV + SztárokOrigoAranyban tartja vagyonát a mulatós zene királya, Tilinger Attilahttp://www.life.hu/sztarok/20170129-aranyban-tartja-vagyonat-a-mulatos-zene-kiralya-tilinger-attila.html15 éve futott be Tillinger Attila, amikor a Házibuli című műsor házigazdája lett a Budapest TV-n. Azóta valóra váltotta az álmát, nagyon jó anyagi körülmények között él. TV + SztárokOrigoAlekosz kiakadt: Sorban kosarazzák ki a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20170129-alekosz-kiakadt-minden-no-kikosarazza-a-tinderen.htmlÚgy tűnik, Alekosz nősüléséből nem lesz semmi, pedig pár hónapja még úgy tűnt, hogy minden rendben van a magánéletével.TV + Sztárok--Egyedül jár bulizni Kucsera Gábor – Viszi a szívehttp://www.life.hu/sztarok/20170128-egyedul-jar-bulizni-kucsera-gabor.htmlTökéletes házasságban él Kucsera Gábor és Tápai Szabina, a jóképű férj mégis sokszor kiborítja feleségét. TV + Sztárok--Így reagált Dundika Kelemen Anna beszólásárahttp://www.life.hu/sztarok/20170128-dundika-majoros-hajnalka-visszaszolt-kelemen-annanak.htmlKelemen Anna régi dolgokat emlegetett fel Várkonyi Andrea műsorában. Azt mesélte, hogy a 2005-ös playmate-választáson – ahol Dundikával együtt versenyzett – az terjedt el róla, hogy a többiekkel ellentétben ő tud egyedül beszélni. A versenyt egyébként Dundika nyerte meg, maga mögé utasítva Kelemen Annát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.