Újabb döbbenetes fejlemények Lagzi Lajcsi ügyében

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csitulnak a kedélyek Lagzi Lajcsi körül. A zenész szerint egy egész csoport csak azon dolgozik, hogy fogást találjon rajta. Úgy véli, vissza tudja adni rosszakarójának, amit tőle kapott.

Lapinformációk szerint Galambos Lajos halálos nyugalommal vette tudomásul, hogy vagyonosodási vizsgálatot is indítottak ellene – írja a Bors. "Nem ez lesz az első vagyonosodási vizsgálatom, állok elébe! Minden egyes forintommal el tudok számolni, csinálják csak!" – idézi a lap a mulatós zenészt.

Lagzi Lajcsi Forrás: MTI/Kollányi Péter

Mint ismeretes, Lajcsinak jelenleg több bírósági ügye is van. A legkomolyabb a büntetőper, ami üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és társtettesként elkövetett vesztegetés miatt folyik ellene. Emellett a leégett magtára kapcsán is bajba került, mivel a biztosítója nem volt hajlandó kifizetni 135 millió forint kártérítést, sőt biztosítási csalás miatt feljelentést tett. Úgy tudni, ez az ügy peren kívüli megegyezéssel hamarosan lezárul.

"Komolyan azt gondolom, hogy egy csapat azon dolgozik, hol találhat rajtam fogást. Ha véget ér egy perem, azonnal kibukik egy másik, mint a gomba a földből. De nem baj, állom a sarat. Végigcsinálom, nem bolondulok bele! Hiszek benne, ha egyszer végre eljut az ügy egy olyan szakaszba, hogy bemutathatom a bizonyítékaimat, mindenki meglátja majd, mennyi eljárási hiba, hazugság van az iratokban. Bízom abban is, hogy ugyanilyen helyzetbe tudom hozni azt, aki nekem ezt okozta. Nem vagyok bosszúálló, de a jóisten egálra játszik, mindenki azt kapja, amit adott.

És ez így lesz azzal is, aki engem akart kicsinálni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.