Marsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesél

Fotó: Mudra László - Origo -
terhesség Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból.

A Tények műsorvezetőjéről egy előnytelen fotó kapcsán elterjedt, hogy várandós. Marsi Anikó bevallása szerint, ha 52 kilós, akkor is van mindig egy kis pocakja, és bárkiről lehet előnytelen fotót készíteni; ez történt vele is.

Elmondta, hogy nem állapotos, sőt hasi sérve sincs, ahogy az egyik bulvárlap megírta.

Marsi Anikó bevallotta: nem terhes Fotó: Mudra László - Origo

Egyelőre nem gondolja azt, hogy a két fiuk után vállalna még egy harmadikat is. Második gyerekük, Vince nem volt egyszerű kisbaba, kispasinak sem az, így nem gondolja, hogy bevállalna még egyet. Viccesen megjegyezte, hogy ha Vince lett volna az első baba, lehet, háromszor is meggondolja, hogy legyen-e második.

Mióta a Tények műsorvezetői székébe ült, fenekestül felfordult az élete, de bevallása szerint a lehető legjobb döntés volt elvállalni ezt a munkát. A gyerekek még gyorsabban belerázódtak a váltásba, mint ők, felnőttek.

"Ha ők azt látják, hogy anya és apa jól van, és nekik is jó, akkor mindegy, hogy Zimbabwe vagy Magyarország."

Anikó eleinte azért félt a kihívásoktól, a feladattól, az új csatornától, és attól, hogy nem tartják-e majd egy kicsit öregecskének. De mára minden megoldódott, és 8 hónap után a TV2-nél is otthon érzi magát.

8 év után tér vissza a TV2 képernyőjére Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/sztarok/20170130-8-ev-utan-a-tv2-kepernyojen-jakupcsek-gabriella.htmlJakupcsek Gabriella tavaly méltatlan körülmények között kényszerült távozni a királyi televízióból. A műsorvezető legenda azóta nem dolgozott a képernyőn, most viszont egy merőben új formátummal tér vissza... TV + SztárokOrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoKelemen Anna vállalja: kicsit sem szégyelli, hogy pornózotthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-kelemen-anna-felnott-filmek-mult-nem-banja.htmlKelemen Anna azon hírességek közé tartozik, akik nem szépítik a múltban elkövetett tetteiket. Erről mesélt Várkonyi Andinak. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa szerint nem volt jövője Pintér Tibor új kapcsolatánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170124-pinter-tibor-exe-a-hinevre-vagyott.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix szerelme, amilyen gyorsan fellobbant, olyan gyorsan ki is aludt. Eddig a hirtelen népszerűségre szert tett fiatal lány álláspontját hallhattuk a szakításról, ezúttal viszont Tibor is elmondta a saját véleményét... TV + SztárokOrigoHódi Pamela kiakadt: "Le lehet mondani az esküvőt!"http://www.life.hu/sztarok/20170113-hodi-pamela-kiakadt-es-lefujna-az-eskuvot.htmlHódi Pamela ezúttal teljesen kiakadt, és még az esküvőt is le akarta fújni... TV + SztárokOrigoVV Zsolti munkát kapott az Rtl Klubnálhttp://www.life.hu/sztarok/20170118-vv-zsolti-az-rtl-klubnal-dolgozik-munkat-kapott.htmlVV Zsolti már a beköltözése előtt hangoztatta, hogy mindenképpen műsorvezető szeretne lenni, most pedig már munkába is állt az Rtl Klubnál. Egyelőre természetesen nem képernyős pozícióban bizonyíthat, de később bármi megtörténhet... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.