Különleges fotó: Szandi és szerelme 22 évvel ezelőtt

Fotó: Szandi -
fotó Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi és férje, Csabi évtizedek óta együtt vannak. Határozottan tudták, hogy egymást akarják, és a szülői tiltás ellenére összekötötték életüket. Szandi ennek történetét a rajongóival is megosztotta egy 22 évvel ezelőtti fotó kíséretében: Csabival együtt síeltek, persze csak titokban.

Tiltották Szandit szerelmétől, de ez őket nem akadályozta abban, hogy találkozzanak. 22 évvel ezelőtt közösen síeltek, de csak titokban. Élvezték egymás társaságát, és pontosan tudták, hogy az atyai tiltás ellenére ők együtt akarnak lenni. Szandi megmutatta ezt az emléket a rajongóinak: a fotó Csabit és őt ábrázolja 22 évvel ezelőtt. És a vihar előtti csendet, ezután ugyanis Szandi fogta a bőröndjét, és elhagyta a szülői házat.

Szandi különleges fotót osztott meg rajongóival Fotó: Szandi

"Pontosan 22 éve annak, hogy egy csodálatos közös síelés után – ami a szerelmemet tőlem tiltó édesapám előtt természetesen titkolva volt – hazaérkezésem másnapján visszahúzva bőröndöm cipzárját,

viharosan elhagytam a szülői házat, és odaköltöztem Csabihoz.

Míg élünk, nem felejtjük el azt a napot. Miután megérkeztem hozzá, ledobtam a bőröndömet a földre, és még a bejárati ajtó is nyitva maradt, hosszú percekig remegve öleltük egymást, és tudtuk, hogy ez egy nagy pillanat. Onnantól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk" – írta Szandi a fotóhoz. Hozzátette, azóta már szerencsére a családi béke is helyreállt, ők pedig pezsgővel ünneplik meg életüknek ezt a meghatározó pillanatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.