Benke Laci bácsi békét akar, szeretné ha véget érne a hadjárat

Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája -
Fördős Zé Benke Laci bácsi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lett a vihar Benke Laci bácsi körül. Miután sokan támadták őt, Norbi a védelmébe vette, és összecsapott Fördős Zével. A szakács azonban csak békét akar.

Benke Laci bácsi munkásságából egy összevágott videót állítottak össze, ezzel kezdték ki a szakácsot. Laci bácsi akkor úgy nyilatkozott, hogy szívére veszi a kritikát, de nem reagál rá, azonban néhány nappal később kórházba került. Schobert Norbi meglátogatta a szakácsot és egy Facebook-posztban fejezte ki nemtetszését. Szerinte ugyanis a sok lejárató cikk juttatta Laci bácsit kórházba. A bejegyzésben Fördős Zének is üzent, ő ugyanis szintén elmondta véleményét Laci bácsi munkásságáról.

Benke Laci bácsi békét akar Forrás: Facebook/Laci Bácsi Konyhája

Zé és Norbi a minap a Reggeli Show-ban vitatták meg nézeteltérésüket, bár nem jutottak közös nevezőre. A blogger kitartott álláspontja mellett, miszerint kifogásolhatóak a szakács főztjei, de az érdemeit senki nem kritizálta.Norbi azonban úgy vélte, hogy Laci bácsit kritizálja az, aki a főztjét kifogásolja, hiszen neki a munkája az élete. A szakács eközben még mindig kórházban van, és békét szeretne. A Borsnak azt nyilatkozta, szeretné már, ha véget érne ez az egész hadjárat, még védelmező cikkeket sem szeretne. Az egészségi állapota egyébként egyre jobb, és ez a legfontosabb. "Holnap talán már hazamehetek" - mondta a szakács.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.