Így vesztette el szüzességét Kit Harington

Forrás: HBO -
szüzesség Kit Harington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A híres színész elárulta, hogy milyen körülmények között esett meg vele az első szex. Kit azt is bevallotta, hogy egy kicsit elkapodták az eseményt. 

A Trónok harca című sorozatból jól ismert Kit Harington nem régen interjút adott, amelyben a magánéletéről is mesélt. Az olvasók megtudhatták, hogy a Havas Jont alakító színész viszonylag korán veszítette el a szüzességét.

Kit Harington, Rose Leslie, Trónok harca Forrás: HBO

Sajnos a dolog nem volt olyan romantikus, mint mikor a sorozatban Ygritte és Jon egymásba bonyolódtak a barlangban, sokkal inkább csak a kíváncsiságát szerette volna csillapítani a színész. Kit nem árulta el pontosan, hogy mióta nem szűz, csak annyit mondott, hogy talán túl fiatalon történt meg a dolog

A riporter próbált azért rákérdezni: Túl fiatal voltál? 13 körül?

"Nem, de közel vagy a valósághoz. Azt hiszem, akkoriban a lány is és én is csak kíváncsiak voltunk. Túl akartunk lenni rajta, hogy tudjuk mi is az a szex" - nyilatkozta Harington az Elle Magazinnak.

Mága Jennifernek munkát ajánlott Madonna producerehttp://www.life.hu/sztarok/20170201-maga-jennifer-hatalmas-ajanlatot-kapott.htmlHatalmas örömhírt kapott Mága Jennifer. A fiatal lányt Hollywood egyik leghíresebb producere kereste meg azzal, hogy dolgozzanak együtt. TV + Sztárok--Hamarosan kezdetét veszi a Survivor - Erre lehet számítanihttp://www.life.hu/sztarok/20170131-nemsokara-indul-a-survivor-cimu-musor.htmlNemsokára érdemes lesz újra a tévéképernyők elé ülni, hiszen egy olyan műsor veszi kezdetét a közel jövőben, amely világszerte hatalmas sikereknek örvend. Domszky László, a Life.hu riportere mindent megkérdezett, amit érdemes lehet erről a produkcióról tudni. TV + SztárokOrigoKiderült, mennyi pénzből él Johnny Depp - Leesik az állad!http://www.life.hu/sztarok/20170201-johnny-depp-2-millio-dollart-kolt-el-havonta.htmlJohnny Depp havonta több mint kétmillió dollárt költ a pénzügyeit intéző cég szerint. TV + Sztárok--Pumped Gabo és barátnője valóságshow-t forgatnak http://www.life.hu/sztarok/20170201-pumped-gabo-az-rtl-csatornajara-csinal-valosagshowt.htmlPumped Gabo magánéletébe nyerhetünk bepillantást hamarosan az RTL egyik csatornáján induló valóságshowban. A nem éppen nyugis életet élő celeb barátnőjével szerepel majd a műsorban, amelyben VV Vivi is feltűnik. TV + SztárokOrigoSzéll Tamás meglepő kijelentése a Bocuse d'Or után: abbahagyjahttp://www.life.hu/sztarok/20170201-szell-tamas-nem-versenyez-tobbet-a-bocuse-doron.htmlSzéll Tamás a magyar csapattal negyedik helyet ért el a Bocuse d'Or világdöntőjén, húsételük pedig különdíjat kapott. A jó eredmény ellenére Széll Tamás úgy döntött, nem folytatja tovább a versenyzést, hanem saját karrierjére koncentrál. TV + SztárokOrigo20 évre is börtönbe kerülhet Csábi Bettina: adócsalás a vádhttp://www.life.hu/sztarok/20170201-adocsalas-miatt-20-evre-is-bortonbe-kerulhet-csabi-bettina.htmlNincs még vége Csábi Bettina ügyének, bűnszervezetben elkövetett adócsalással vádolják őt és 8 társát. Akár 20 évet is kaphat az egykori bokszvilágbajnok. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.