Mága Jennifernek munkát ajánlott Madonna producere

Forrás: Facebook -
Mága Zoltán karrier David Foster
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt kapott Mága Jennifer. A fiatal lányt Hollywood egyik leghíresebb producere kereste meg azzal, hogy dolgozzanak együtt. 

A világhírű prímás, Mága Zoltán lánya elképesztő örömét osztotta meg a világgal tegnap reggel. Az énekléssel foglalkozó fiatal tehetség David Fostertől kapott ajánlatot, akiről tudjuk, hogy olyan sztárokat képvisel, mint Madonna, Beyoncé vagy Celine Dion.

Mága Jennifer álma végre valóra válhat Forrás: Facebook

"A videó hívás a világ legnagyobb zenei producerétől, a kedvenc énekes világsztárjaim művésztársától, a tizenkilencszeres Grammy-díjas David Fostertől érkezett. Azt tudtam, hogy apukám Los Angelesben üzleti úton van, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy Céline Dion, Andrea Bocelli, Beyoncé, Madonna, és Mariah Carey zenei producere éppen engem hívna fel közben.

Meglepetésem tovább fokozta az, hogy David Foster elismerően nyilatkozott az interneten is megtekinthető videoklipemről és koncertfelvételeimről, és azt mondta, várja, hogy velem dolgozhasson, és még a tavasszal szeretnének számomra néhány számot írni" - lelkendezett Jennifer.

Tényleg az ATV-nél folytatja Sváby András: Hajdú Péter gyártja majd a műsoráthttp://www.life.hu/sztarok/20170201-svaby-andras-az-atv-hez-igazol-hajdu-peter-gyartja-majd-a-musort.htmlIgaznak bizonyultak a Sváby András visszatérésével kapcsolatos híresztelések. A tévés valóban az ATV-nél folytatja 10 éve abbahagyott pályafutását, ráadásul Hajdú Péter cége gyártja majd a műsorát.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huBetörtek Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába http://www.life.hu/sztarok/20170201-betortek-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-csepeli-otthonaba.htmlAz ablakon keresztül mászott be a betörő Rékasi Károly és Pikali Gerda otthonába. Sok pénzt és ékszereket vitt el. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBerki Krisztián mindent bevallott: "Tisztán nincs esélyed a nagyok között"http://www.life.hu/sztarok/20170131-berki-krisztian-bevallotta-hogy-szteroidokat-hasznal-testepiteshez.htmlBerki Krisztián a Sláger FM reggeli műsorában vallotta be, hogy szteroidokat használ a testépítéshez. TV + SztárokOrigoHamarosan kezdetét veszi a Survivor - Erre lehet számítanihttp://www.life.hu/sztarok/20170131-nemsokara-indul-a-survivor-cimu-musor.htmlNemsokára érdemes lesz újra a tévéképernyők elé ülni, hiszen egy olyan műsor veszi kezdetét a közel jövőben, amely világszerte hatalmas sikereknek örvend. Domszky László, a Life.hu riportere mindent megkérdezett, amit érdemes lehet erről a produkcióról tudni. TV + SztárokOrigoPolyák Lilla és szerelme most ünneplik első évfordulójukathttp://www.life.hu/sztarok/20170131-polyak-lilla-elso-evfordulojat-unnepli-kedvesevel.htmlHatalmas örömhírt tett közzé Polyák Lilla a közösségi oldalán. Elárulta, hogy most ünneplik kedvesével az első évfordulójukat. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor felháborodott Csiszár Jenő főkonzuli címénhttp://www.life.hu/sztarok/20170131-friderikusz-sandor-felhaborodott-csiszar-jeno-kinevezesetn.htmlCsiszár Jenő lesz a milánói főkonzul, ami nagy port kavart az elmúlt napokban. Erről beszélgetett az Önindítóban Friderikusz Sándor, Bochkor Gábor és István Dani. Abban mindannyian egyetértettek, hogy leesett az álluk, amikor meghallották a hírt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.