Vanessa Hudgens gyász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve hunyt el Vanessa Hudgens édesapja. Megható posztban emlékezett meg róla a világsztár.

Vanessa Hudgenst a High School Musical című nagysikerű formátumból ismerhettük meg. Évekig a sármos Zac Efron barátnője volt, akivel hosszú évek után végül elváltak útjaik. A színésznőként is elismert híresség több filmben is játszott, követői imádják, bármit is posztol közösségi oldalára. Sajnos azonban ezúttal egy kevésbé vidám képet közölt Instagram oldalán:

édesapja egy éve hunyt el, rá emlékezett Vanessa, egy kedves és megható posztban.

"Ő az én angyalom, és tudom, hogy nagyon büszke rám. Még mindig fáj, de velem van a szívemben. És ott is marad örökre"- írta a kép alá a színésznő.

Börtönbe kerülhet kedvesével Vanessa Hudgens

A színésznő és párja kicsit túlzásba vitték a romantikázást, mellyel kiverték a biztosítékot a hatóság embereinél. Akár hat hónap börtönt is kaphatnak a tettükért.

Friderikusz Sándor sosem volt még szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170123-maganeleterol-vallott-friderikusz-szerelem.htmlFriderikusz Sándor szinte sosem beszél a magánéletéről. A Music FM múlt pénteki adásában, ahol vendég műsorvezetőként volt jelen Bocsi és István Dani mellett, kivételt tett. Kijelentése mindenkit sokkolt... TV + Sztárok--Stohl András karaktere ledöntött egy szőkéthttp://www.life.hu/sztarok/20170118-stohl-andras-karaktere-balint-ket-hete-nem-volt-novel.htmlStohl András egy szexmániás vállalkozót alakít az RTL Klub nagy sikerű produkciójában, a Válótársakban. A válófélben lévő férfi nem bír magával, egy újabb hal akadt a hálójába... TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoErős Antónia nem szereti a tutyimutyi férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20170201-eros-antonia-ferje-tokeletes-igazi-ferfi.htmlErős Antónia nagyon ritkán enged betekintést magánéletébe, és akkor is csak szűkszavúan válaszol. Ezúttal azonban meglepő őszinteséggel mesélt férjéről. TV + SztárokRTLKLUBMarsi Anikó a terhességéről szóló pletykákról mesélhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-marsi-aniko-elarulta-terhes-e.htmlMarsi Anikó a mai Mokkában mesélt arról, mi igaz a terhességéről szóló, mostanában felröppent pletykákból. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLiptai Claudia kisfia édesapjára hasonlíthttp://www.life.hu/sztarok/20170127-liptai-claudia-kisfia-apukajara-hasonlit.htmlLiptai Claudira hétről hétre egy blogbejegyzésben osztja meg gondolatait, immáron kétgyerekes édesanyaként. Ezúttal arról mesélt, kire hasonlít kisfia, Marci. TV + SztárokOrigoPintér Tibor exe csúnyán beszólt Sarka Katának és egykori kedvesének ishttp://www.life.hu/sztarok/20170127-pinter-tibor-acs-beatrix-beszolt-sarka-katanak.htmlPintér Tenya exe beszólt Sarka Katának. Vajon mi lesz ennek a vége? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.