Ábel Anita egyre jobban hasonlít Liptai Claudiára

Forrás: Nánási Pál, TV2 -
Ábel Anita hasonlóság Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már korábban sem lehetett elmenni szó nélkül Ábel Anita és Liptai Claudia hasonlósága mellett, ami az idő múlásával egyre feltűnőbb. A stílus és a gesztusok szinte azonosak, ráadásul a sorsukban is van hasonlóság.

Ábel Anita tavaly februárban igazolt át a TV2-höz, azóta rengeteg változáson esett át a színésznő. Főleg a megjelenése alakult át, ami nemcsak a stylistoknak köszönhető, hiszen jó pár kilótól meg is szabadult Anita. Ezzel együtt azonban elkezdett egyre jobban hasonlítani Liptai Claudiára.

Liptai Claudia és Ábel Anita Forrás: Triumph

Az idő múlásával ez azonban egyre feltűnőbb, főként, hogy Liptai Claudia szülési szabadsága óta rengeteg műsorban szerepel helyette Ábel Anita.

A SuperTV2-n futó Extrém Activityt is ő vezeti már, és a Drágám, add az életed! című vetélkedőben is ő lett Till Attila műsorvezető társa.

Nem beszélve a Sztárban sztárról, ahol szintén Claudiát váltotta. A gesztusai és a megjelenése is hasonló kolléganőjéhez, ráadásul a sorsukban is van valami közös. Liptai Claudia és Ábel Anita is a Szomszédok című sorozatban játszott,ak eztán mindketten az RTL Klubnál kezdték pályafutásukat, majd a TV2-höz igazoltak.

Ábel Anita elkezdett egyre jobban hasonlítani Liptai Claudiára Forrás: Nánási Pál, TV2

"Valóban nagyon hasonlít! Magyarországon nagyon kevés a televíziós egyéniség.

Mindenki mindig hasonlítani akar valakire, kevés az igazán jól kitalált karakter. Bárkinek lehet karizmája, csak nem mindegy, hogy azt egy stylist milyen mértékben hangsúlyozza" - mondta a Blikknek Sipos Zsolt stylist. Egy másik szakértő szerint egy médiasztár stílusának a kitalálása komoly csapatmunka eredménye. A lényeg, hogy tudjanak vele azonosulni a nézők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.