Sztárban sztár +1 kicsi Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda a Sztárban Sztár +1 kicsiben saját magát is megnézhette, hiszen a győztes Pál Dénesék őt alakították duettjükben. Linda elmondta, milyen érzésekkel figyelte megformálóját, de azt is megtudhattuk az énekesnőtől, hogyan élte meg a műsort azok után, hogy a korábbi szériából betegsége miatt hamar távoznia kellett.

Hivatalos: Befejezték a nyomozást George Michael halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-fadi-fawaz-artatlan-nem-volt-koze-george-michael-halalahoz.htmlTisztázta a rendőrség Fadi Fawazt, George Michal párját: az éneke halála körül nem voltak gyanűs körülmények.TV + Sztárok--Íme, a sztárok igazi arca: Tóth Gabi és D. Tóth Kriszta is bevállaltahttp://www.life.hu/sztarok/20170206-toth-gabi-d-toth-kriszta-smink-nelkuli-sztarok.htmlA közösségi oldalak tökéletes világának lassan leáldozik, ugyanis egyre többen posztolnak magukról valódi képeket. Mostanában a természetes, sminktelen fotók hódítanak: sok hazai és külföldi híresség is megmutatta már ezt az oldalát. D. Tóth Kriszta egy éven át minden nap posztolt magáról retus és cicoma nélküli fotókat, de nem ő az egyetlen!TV + Sztárok--Szily Nóra családi tragédiáról vallott: váratlan haláleset okozott törésthttp://www.life.hu/sztarok/20170206-szily-nora-csaladi-tragediarol-vallott.htmlSzily Nóra, a Life.hu sztárszerzője alapvetően jó évet tudhat maga mögött, de sajnos a magaslatok mellett a mélységek sem kerülték el. A szakmai sikerek mellett meg kellett küzdenie egy váratlan halálesettel, ami meg is betegítette a riportert. TV + Sztárok--Boldog születésnapot, Axl Rose! Így köszöntette fel Slash az 55 éves énekesthttp://www.life.hu/sztarok/20170206-boldog-szuletesnapot-axl-rose-igy-koszontette-fel-slash-az-55-eves-enekest.htmlA világhírű gitáros igazán hozzá illő módon köszöntötte fel zenésztársát, Axl Rose-t, aki február 6-án ünnepli 55. születésnapját. TV + Sztárok--Exvőlegényének üzent Mariah Carey: porrá égette menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170206-porra-egette-menyasszonyi-ruhajat-mariah-carey.htmlMariah Carrey - elmondása szerint - már túl van azon, hogy a milliárdos exvőlegénye kiadta az útját, legújabb videójában még sem ez látszódik: az énekesnő a klipjében égette porrá menyasszonyi ruháját. Ez ám az üzenet!TV + SztárokOrigoFöldes Eszter és Lovasi András megrajzolták, milyen legyen a gyerekükhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-foldes-eszter-lovasi-andras-gyerek-tervek-rajz.htmlFöldes Eszter és nála 18 évvel idősebb zenész szerelme, Lovasi András immár két éve házasok, szerelmük 2013-ban kezdődött. Boldogok együtt, és már a gyerekszobát is elkészítették. Már csak a trónörökös várat magára... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.