Szily Nóra családi tragédiáról vallott: váratlan haláleset okozott törést

Forrás: Origo -
halál Szily Nóra tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szily Nóra, a Life.hu sztárszerzője alapvetően jó évet tudhat maga mögött, de sajnos a magaslatok mellett a mélységek sem kerülték el. A szakmai sikerek mellett meg kellett küzdenie egy váratlan halálesettel, ami meg is betegítette a riportert. 

Szily Nóra nagyon sokat kérdezett már az élete során, rengeteg sztárt faggatott érzéseiről és az életéről – legutóbb Náray Tamást –, ő azonban a sajátjáról nem sokszor beszélt. Pedig a sok szakmai siker dacára az elmúlt évben komoly mélységekkel is meg kellett küzdenie, ami nem volt egyszerű feladat.

Szily Nóra a magasságok mellett mélységeket is megélt Forrás: Origo

"Váratlanul meghalt az édesapám felesége, akivel 44 évig éltek együtt. Igyekeztem minél többet mellette lenni, de a sok munkától már olyan kimerült voltam, hogy legyengült az immunrendszerem, és ágynak estem. Popper Péter mondta nekem egyszer, hogy úgy látja, én a nagy érzelmeket, szenvedélyeket szeretem. Amikor jól kileng az inga. De az inga a másik irányba ugyanúgy meglódul. Ezt megjegyeztem. A kényszerpihenő alkalmat adott arra, hogy kicsit befelé figyelhettem. De már egészséges vagyok, és lelkes" – árulta el Nóra a Best Magazinnak. Arról is beszélt, hogy bár nincs párja, nem érzi magányosnak magát. "Biztos vagyok benne, hogy ha szépen összeáll mindaz, amit elképzeltem, akkor az a bizonyos találkozás is eljöhet" – árulta el Nóra.

Jimmy 16 évvel a halála után is milliókat kereshttp://www.life.hu/sztarok/20170206-zambo-jimmy-halala-utan-meg-mindig-milliokat-keres.htmlJimmy számait rengetegen szeretik, nem csoda, hogy halála után is sokszor játsszák a dalait. 16 éve távozott a Király, de még mindig milliókat keres. TV + SztárokOrigoEz a kislány volt a Titanic film kedvence - Így néz ki ma: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170206-igy-nez-ki-alex-owens-sarno-a-titanic-egyik-szereploje.htmlEmlékeztek még arra a kislányra, aki a Titanic című filmben Jack Dawson táncpartnere volt, míg Rose fel nem bukkant? A lány azóta már teljesen megváltozott. TV + SztárokOrigoNyitott kapcsolatban élt Pásztor Anna és párja?http://www.life.hu/sztarok/20170206-pasztor-anna-es-parja-nyitott-kapcsolatban-eltek.htmlTöbb mint két évtizede ismeri és szereti egymást Pásztor Anna és párja, ám jó pár évet külön is töltöttek. Ahogy ők fogalmaztak, "szabadon engedték egymást". Mivel sok időt töltöttek külföldön, úgy döntöttek, nem kell olyan szorosan tartani a gyeplőt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHódi Pamela esküvői titkokat árult elhttp://www.life.hu/sztarok/20170206-hodi-pamela-berki-krisztian-eskuvoi-titkok.htmlHódi Pamela elárulta, miért tudta megtartani az ország macsóját, Berki Krisztiánt. TV + SztárokOrigoFeke Pál: "Külön öröm volt szőke nőnek lenni"http://www.life.hu/sztarok/20170206-feke-pal-a-sztarban-sztar-1-kicsi-dontose-a-life-hu-nak-nyilatkozott.htmlFeke Pál is lehetőséget kapott a Sztárban sztár + 1 kicsiben, hogy partnerével, Annával megmutathassák sokoldalúságukat. Pali ugyan nem lett első, de a döntőbe bekerültek, Fluor Tomit alakította. A Life.hu riporterének elmondta, hogy nagyon élvezte a show-t. A felkészülésről, a nehézségekről és a tapasztalatokról is beszélgettünk. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó: "Úgy éreztem, nem élem túl""http://www.life.hu/sztarok/20170206-pecsi-ildiko-ugy-erezte-nem-eli-tul-a-menyevel-partos-csillaval-valo-pereskedest.htmlPécsi Ildikó már nem tudja elviselni a fia és menye válása körüli marakodását, ráadásul már őt is beperelték. Ez annyira megviselte az egészségét, hogy kórházba került. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.