Élő adásban gyulladt ki a Sztárban sztár +1 kicsi díszlete

Forrás: tv2 -
TV2 Sztárban sztár +1 kicsi tűz élő adás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár + 1 kicsi döntője lezárult, Pál Dénes és Vivien kerültek ki győztesen a versenyből. Ünneplésüket azonban egy kis riadalom szakította félbe: élő adásban gyulladt ki a TV2 díszlete.

Rengeteg szórakoztató produkciót láthattunk hétről hétre a Sztárban sztár + 1 kicsiben, nem is volt könnyű eldönteni, hogy melyik páros nyújtotta a legjobb teljesítményt. A megmérettetésből végül Pál Dénes és Vivien kerültek ki győztesen, az énekes a Life.hu riporterének is nyilatkozott arról, mi lehet a sorozatos sikerének titka.

Pál Dénes és Varga Vivien: a Sztárban sztár +1 kicsi győztes párosa Forrás: tv2

A stúdióban Pál Dénes és Vivien meg is ünnepelték a győzelmüket, de eközben az egyik pirotechnikai eszköz meggyújtotta a TV2 díszletét. A tűz okozott némi ijedséget, de a stábtagok gyorsan reagáltak, és hamar eloltották a kisebb lángokat. "Kimondták a nevünket, ünnepelni kezdtük a győzelmünket. Láttam, ahogy az emberek fentről kiabálnak felénk, de nem értettem, mit. Először még integettem is nekik, aztán egyszer csak

leolvastam a szájukról, hogy: ég a díszlet!

Akkor vettem észre, hogy mögénk mutogatnak, megfordultunk, és láttuk a lángokat, amit másodpercek alatt oltani kezdtek a stábtagok. Szerencsére gyorsan elhárították a veszélyt" – mesélt az esetről Vivien a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.