Mádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthon

Forrás:Mádai Vivien -
meztelenkedés Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek, és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak.

Gyönyörű otthon, tündéri gyerek és egy sármos, szerető férj - mi mást is kívánhatna még magának egy nő? Mádai Vivien szerencsés, ugyanis neki minden megadatott. Bár a szülés után depresszióban szenvedett, és kemény hónapokat élt át, sikeresen kilábalt belőle, imádja kisfiát, és segíti mamiblogjában azokat az édesanyákat, akik hasonló élethelyzetben vannak, mint egykoron ő. A csinos sztármami nemcsak a magánéletében szerencsés, szakmailag is csodás munkák találták meg. A Fem3 műsorvezetőjeként naponta láthatjuk őt a képernyőn.

Ezúttal őszintén mesélt arról is, milyen az, amikor az otthon melegében élnek, milyen kapcsolat is van közte és férje között.

Mádai Vivien: Olyan férfit nem is tudnék szeretni, aki nem kedveli a Balatont! Forrás:Mádai Vivien

"Zoli a személyiségem miatt szeretett belém. Úgy érzem, hogy mi nemcsak nagyon, hanem jól is szeretjük egymást. Leginkább csak hecceljük egymást, és ezzel ki is éljük a minden kapcsolatban kötelező veszekedéseket" - mesélte Vivi.

Meglepő dolgot is elárult az életükről a szőke tévés. Egyáltalán nem tartja magát prűdnek, sőt!

Szívesen mászkál otthon ruha nélkül.

"Szívesen vagyok otthon meztelenül. Már olyan is előfordult, hogy a kisfiam is meglátott a fürdőszobában, de ezt nem tartjuk problémának. Úgy érzem, hogy így élem meg a teljes szabadságot a biztonságot nyújtó négy fal között, ráadásul kényelmesnek is tartom a ruhátlanságot" - mondta őszintén a sztár.

Sarka Kata már a nevét is megváltoztatta: ez sem köti többé Hajdú Péterhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-megvaltoztatta-a-nevet.htmlAz első válóperükön nem jelent meg Sarka Kata és Hajdú Péter, de az biztos, hogy ők már nem fognak kibékülni. A fiatal sztár, hogy még kevésbé kötődjön egykori férjéhez, már a nevét is megváltoztatta!TV + SztárokOrigoFejős Éva folyamatosan aggódik újszülött kislányáérthttp://www.life.hu/sztarok/20170209-fejos-eva-ujszulott-aggodik-paramami.htmlFejős Éva közel ötven évesen hozta világra első kislányát, a gyönyörű Lindát. A baba és mamája is tökéletes egészségnek örvendenek, már elkezdték közös életüket is saját otthonukban. A boldog hétköznapok közé azért beférkőzik némi félelem is... TV + Sztárok--Sarka Kata szerint Hajdú Péter fizetett újságírójával próbálja őt lejáratnihttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-szerint-hajdu-peter-ujsagiroknak-fizet-hogy-lejarassak-ot.htmlSarka Kata máris reagált a ma róla megjelent hírre, miszerint egy bizonyos B. Istvánhoz fűzik komoly szálak. Főként Hajdú Péter "Nem lep meg a hír..." kommentjére reflektált. Kata állítja, hogy a volt férje újságírókat fizet, és próbálja őt rossz színben feltüntetni.TV + Sztárok--Állítják: Demcsák Zsuzsa a kollégájába szerelmes!http://www.life.hu/sztarok/20170209-demcsak-zsuzsa-kollegajaba-szerelmes.htmlEgyedülálló anyaként nevelte gyermekeit Demcsák Zsuzsa, régóta nem volt társ az életében. Az a hír járja azonban, hogy a műsorvezetőre is rámosolygott a szerencse: kollégájával szerettek egymásba. TV + SztárokOrigo5 világhírű sztár rejtélyes halálesetehttp://www.life.hu/sztarok/20170207-sztarok-halalaval-kapcsolatos-osszefuggesek.htmlMikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme öt sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak. TV + SztárokAFPHoppá! Egy fotón Kasza Tibi és a Másnaposok sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170208-kozos-foton-kasza-tibi-es-a-masnaposok-sztarja.htmlNem semmi! Nem gondoltuk volna, hogy Kasza Tibi még a Másnaposok sztárjával is fényképezkedni fog. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.