Tóth Andit egyáltalán nem érdekli a pasizás - Ez az oka!

Válótársak X-Faktor 2016 Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sztár elárulta: jelenleg egyáltalán nem érdekli a pasizás, majd annak is eljön a maga ideje. 

Tóth Andi nemrég töltötte be a 18-at, mégis olyan felelősségteljesen gondolkodik, hogy azt mások is megirigyelhetnék. A fiatal lány 15 évesen került fel Budapestre, majd az önállóság utján a kamerák előtt is meg kellett tanulni viselkedni, ezért kénytelen volt felnőni.

X-Faktor visszatekintő – Felkutattuk, mi lett a tehetségek sorsa Tóth Andi sztárok Forrás: Facebook/Tóth Andi hivatalos oldala

"Néha elmosolyodom, hogy mikor 15 éves voltam milyen nagy rózsaszínű felhő lebegett a szemem előtt, és hogyan gondolkoztam bizonyos dolgokról. Hiába telt el csak 3 év, sokat változtam, amit első sorban az X-Faktornak köszönhetek" - emlékezett vissza Andi.

A csinos énekesnő régen több időt töltött a fiúzással, ám az idei évet a munkának és a zenélésnek szenteli, de természetesen nem szeretne örökre csak a szakmáinak élni:

"Mire 27 éves leszek - ennyi idősen szült engem az édesanyám - , bízom benne hogy a férjecském és a gyerekeim mellett egy kiforrott, elismert előadó leszek" - vázolta fel a távlati terveit a hot! Magazinnak.

Szikora Róbertnek felajánlkoznak a fiatal lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-szikora-robinak-fiatal-lanyok-ajanlkoznak-fel-szuzesseg-elvetele.htmlSzikora Robi évtizedek óta színpadon áll, így nem is csoda, hogy lányok tömkelege tett már neki ajánlatokat. Van aki csak aláírást kér, akad aki egy közös képért ácsingózik, de előfordul olyan is, aki ennél messzebbre menne... TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi biztosítási ügyének a végére pont került: megegyeztekhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-lagzi-lajcsi-megegyezett-a-biztositojaval.htmlLagzi Lajcsi végre fellélegezhet, ugyanis eggyel kevesebb problémával kell foglalkoznia. A biztosítója ellen indított eljárás- akik nem fizettek a leégett magtára után - lezárult, ráadásul ő került ki győztesen! TV + SztárokOrigoMádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-madai-vivien-otthon-meztelen-jarkal.htmlMádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nem csak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak. TV + SztárokOrigoSarka Kata már a nevét is megváltoztatta: ez sem köti többé Hajdú Péterhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-sarka-kata-megvaltoztatta-a-nevet.htmlAz első válóperükön nem jelent meg Sarka Kata és Hajdú Péter, de az biztos, hogy ők már nem fognak kibékülni. A fiatal sztár, hogy még kevésbé kötődjön egykori férjéhez, már a nevét is megváltoztatta! TV + SztárokOrigo5 világhírű sztár rejtélyes halálesetehttp://www.life.hu/sztarok/20170207-sztarok-halalaval-kapcsolatos-osszefuggesek.htmlMikor egy igazán nagy sztár veszíti életét, elkerülhetetlen, hogy ne alakuljon ki egy-egy összeesküvés-elmélet a halálával kapcsolatban, még akkor is, ha pontosan tudjuk, hogy miért hunyt el az illető. Íme öt sztár, akik őrült elméletek áldozataivá váltak. TV + SztárokAFPSváby András házassága megromlott: válik a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-svaby-andras-valik-felesegetol.htmlSváby András 10 év után az ATV-n saját műsorral tér vissza. Újra az újságok címlapján szerepel a sztár, ám ezúttal nem szakmai sikerei miatt írnak róla: válik a tévés. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.