A mi kis falunk szerelmespárja összeházasodik?

Forrás: RTL Klub -
házasság A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon végre valóra válhat A mi kis falunk Erikájának álma? Évek óta arra vár ugyanis, hogy szerelme, Gyuri elvegye, és úgy tűnik, talán már nem kell tovább várnia!

Végre valóra válhat A mi kis falunk karakterének álma? Erika már évek óta egy párt alkot Gyurival, de még sajnos nem került sor a lánykérésre. Pedig a nő már nagyon szeretne megházasodni, ám választott párja eddig még csak nem is gondolt az esküvőre. Erika persze minden pillanatban várja, hogy mikor jön már el a nagy pillanat, de Gyuri eddig nem foglalkozott a házasság kérdésével.

A mi kis falunk szerelmespárja összeházasodik? Forrás: RTL Klub

A türelem azonban rózsát terem: Erika rózsája pedig lehet, hogy végre kinyílik? A sorozat előzetesében ugyanis esküvői fotózáson vett részt párjával, gyönyörű ruhában mosolyogva pózolt a kamera előtt, látszott rajta, hogy a legnagyobb álma vált ezzel valóra, ám lehet, hogy ez csak a látszat?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.