Keleti Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több, mint 12 millió forintos kártérítést is kaphat Keleti Györgyi, akit az olasz bíróság ártatlannaktalált. 3 hónapig volt előzetes letartóztatásban, ezért perli be most az olasz államot. Keleti Györgyitprostitúció elősegítésével vádolták meg 2011-ben. 

Györgyi olasz ügyvédje telefonon nyilatkozott az RTL Klubnak. Elmondta, a bíróság tanúkat idézett meg, és senki sem vallotta, hogy ismerné Györgyit, mégis előzetesbe helyezték.

Györgyinek 2011-ben ugyanezért az ügyért Magyarországon is bíróság elé kellett állnia. A 3 országot érintő, két elfogatóparancs és kiadatási huzavona után ő maga jelentkezett a magyar hatóságoknál. Kitartottság büntettében találták őt bűnösnek, és 1 év 8 hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetésre és 500 ezer forint pénzmellékbüntetésre ítélték.

Az olasz bíróság 5 év utén most ugyanebben az ügyben hozott ítéletet, és felmentették. Györgyi most perre készül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.