Story-gála: Demjén Ferenc: "Nem hagytam abba"

Forrás: Polyák Attila/Origo -
Demjén Ferenc Story-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Rózsi különdíjat kapott a Story-gálán. De hogy mit üzen a fiataloknak, és hogyan érzi magát túl a 70-en, azt az alábbi videóban nézheted meg. 

Story-gála: Medveczky Ilona több mint extrém ruhában bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-medveczky-ilona-tobb-mint-extrem-ruhaban-bulizott.htmlMedveczky Ilona minden évben maradandó élményt nyújt báli szettjeivel, de idén talán még önmagát is felülmúlta. TV + SztárokOrigoStory-gála: ÉNB-bombázóval érkezett VV Somahttp://www.life.hu/sztarok/20170211-vv-soma-enb-bombazoval-story-galazott.htmlVV Soma és az ex-Éjjel-Nappal Budapest-szereplő Luna együtt érkeztek a Story-gálára. Az egzotikus szépség és a VV-győztes sejtelmesen beszéltek kapcsolatukról. TV + Sztárok--Story-gála: Ők a díjazottak 2017-benhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-a-story-gala-dijazottjai.htmlIdén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj átadó Gálán. A báli szezon legjobban várt eseményének fénypontja a hagyományokhoz híven a magazin olvasói, illetve a szakmai zsűri által odaítélt Ötcsillag- és Érték-díjak átadója volt. A látványos gálát Sophie Ellis-Bextor koncertje zárta. TV + Sztárok--Megszűnik a Dolly Rollhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-megszunik-a-dolly-roll-meghalt-kekes-zoltan.htmlKékes Zoltán halála feldolgozhatatlan veszteség a Dolly Rollnak. A csapat énekesnője fájdalmas vallomást tett. Ebben a formában biztosan nem folytatják tovább. TV + SztárokOrigoStory-gála: Sarka Kata egyedül érkezett: "Nem ez életem partija"http://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-sarka-kata-egyedul-erkezett.htmlSarka Kata egyedül jött a Story-gálára, a válásáról nem volt hajlandó beszélni, de a ruhájáról annál inkább. Azt is elmondta, szereti ezt a rendezvényt, de nem itt fog leginkább felszabadulni. TV + Sztárok--Közönségszavazattal jutott tovább a Soulwave A Dalbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-kozonsegszavazattal-jutott-tovabb-a-soulwave-a-dalban-dontosok-lettek.htmlA Soulwave-nek másodjára is sikerült közönségszavazattal továbbjutni A Dalban. Számukat játsszák a rádiók, így többen is ezt előnyként emlegetik. A zenekar énekese, Fodor Máté mesélte, miért voltak befeszülve az első adásban, és most hogyan tudtak oldódni, aminek következményeként a döntőben találták magukat.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.