Rátonyi Krisztina A Dal 2017 Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dal első középdöntőjét Tatár Csilla betegsége miatt a Junior Prima díjas Rátonyi Kriszta vezette. Azt, hogy Kriszta miként élte meg a feladatot, és hogy műsorvezetőként mi a nagy álma, azt a Life.hu interjújában elmondta.

Havas Henrik ezt gondolja Megyeri Csilla "rusnyázásáról"http://www.life.hu/sztarok/20170211-havas-henrik-megszolalt-megyeri-csillaval-kapcsolatban.htmlA "rusnyázással" és "bazári majmozással" egy csapásra híressé vált Megyeri Csilla a balhé kirobbanása után arról beszélt, anno, egy interjút követően Havas Henrik is megdicsérte. Most a Tanár úr is megszólalt. TV + SztárokOrigoPszichológushoz fordult a rusnyázó műsorvezető, Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20170210-pszichologushoz-fordult-megyeri-csilla.html24 óra alatt lett híres Megyeri Csilla, az Alföld Televízió műsorvezetője. Pár óra alatt a RUSNYA és a BAZÁRI MAJOM kifejezésekről mindenkinek más jut eszébe, mint eddig. A fiatal nőt megviselte a hirtelen jött ismertség: vágyott rá, de nem így gondolta. TV + SztárokOrigoRátonyi Kriszta vezeti a mai Dalt Tatár Csilla helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-ratonyi-kriszta-vezeti-mai-dalt-tatar-csilla-helyett.htmlTatár Csilla betegsége miatt a mai napon Rátonyi Kriszta lesz A Dal első elődöntőjének műsorvezetője Harsányi Levente mellett, a Duna dalválasztó show-jában. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó utcára tenné Pártos Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-utcara-tenne-pecsi-ildiko-volt-menyet-partos-csillat.htmlKomoly döntésre szánta el magát Pécsi Ildikó. A színésznő minden követ megmozgat, hogy kitegye a lakásából volt menyét, Pártos Csillát. TV + Sztárok--Sarka Kata állítja: Hajdú Péter félrelépései miatt válnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170210-sarka-kata-allitja-hajdu-peter-felrelepesei-miatt-valnak-most.htmlEgyre inkább belemerül a sárdobálásba Sarka Kata és Hajdú Péter. Kata azt állítja, Péter újságcikkeken keresztül, fizetett újságírókkal akarja lejáratni, a tévés pedig kijelentette, tud felesége új kapcsolatáról. TV + Sztárok--Így kell bohócot csinál a magamutogató üresfejű celebekbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170127-eliza-taylor-cotter-a-visszaterok-sztarja.htmlJennifer Lawrence után ismét nemes ellenfelet kaptak a közösségi média önimádó sztárhölgyei: Eliza Taylor-Cotter személyében itt van a hollywoodi álomgyár újabb megmondóembere! Az RTL Spike-on futó sikersorozat, A visszatérők sztárja az Oscar-díjas színésznőhöz hasonlóan a természetesség híve. Intelligens humorával kíméletlenül kifigurázza Miley Cyrust, Kylie Jennert, illetve a többi magamutogató celebet, akik szerinte téves nőideálokat kreálnak magukból.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.