Így köszöntötte 48. születésnapján Jennifer Anistont a férje, Justin Theroux

Justin Theroux születésnap Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Február 11-én ünnepelte 48. születésnapját Jennifer Aniston. Férje, Justin Theroux különleges módon köszöntötte a színésznőt.

A 45 éves Justin az Instán osztott meg egy képet saját magáról és feleségéről, így kívánva neki boldog születésnapot. A képhez ennyit fűzött hozzá: HBDJ, ami valószínűleg annyit tesz, hogy Happy Birthday Dear Jennifer.

HBDJ❤ XO

@justintheroux által közzétett fénykép,

A férfi nagyon ritkán oszt meg fotót Jenniferről, mondhatni, évente egyszer mutatja meg szexi feleségét.

Ezek voltak a Story-gála legjobb pillanatai - Így buliznak a hazai celebekhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-ezek-voltak-a-story-gala-legjobb-pillanatai-kepgaleria.htmlIdén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai társasági élet legfontosabb szereplői a Story Ötcsillag- és Érték-díj gáláján. A báli szezon legjobban várt eseményén mi is ott voltunk. Nézzétek meg, hogyan buliztak hazánk celebjei! TV + Sztárok--Story-gála: Majka 11 hónapja nem piálhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-majka-11-honapja-nem-pial.htmlMajka nyerte a 2017-es Story-gálán az Év műsorvezetője címet. Az ózdi rapper a Life.hu-nak elmondta, miért nem zavarja, ha azt gondolják róla, hogy nagy az arca, miért küldte el a hozzá dörgölőző celebet a f.szba, és miért nem piál 11 hónapja. TV + Sztárok--Story-gála: Fodor Zsóka nagyon hálás Magdi anyusnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-fodor-zsoka-nagyon-halas-magdi-anyusnak.htmlFodor Zsóka, vagy ahogy mindenki ismeri, a Barátok közt Magdi anyusa, fellépésekkel és utazással tölti mindennapjait. De hogy mit gondol Magdi anyusról, és mit is köszönhet ennek a szerepnek, elmondja az interjúban. TV + Sztárok--Schobert Norbi: "Nem fogom vissza magam"http://www.life.hu/sztarok/20170212-story-gala-schobert-norbi-a-jovoben-sem-fogja-vissza-magat.htmlSchobert Norbitól, a cukortól és a kokaintól volt hangos a magyar sajtó, felpörgött a mémgyár. És hogy hogyan éli meg Norbi az őt ért támadásokat? A Life.hu riporterének elmondja. TV + Sztárok--Story-gála: Hajdú Péter kirándult a buli helyetthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-hajdu-peter-a-termeszetben-kirandult-a-story-gala-helyett.htmlMíg Sarka Kata szó szerint tündökölt a szombat esti Story-gálán, addig Hajdú Péter valahol egészen máshol töltötte az idejét. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoStory-gála: Demjén Ferenc: "Nem hagytam abba"http://www.life.hu/sztarok/20170211-demjen-ferenc-kulondijat-kapott.htmlDemjén Rózsi különdíjat kapott a Story-gálán. De hogy mit üzen a fiataloknak, és hogyan érzi magát túl a 70-en, azt az alábbi videóban nézheted meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.