Lakóépületbe csapódott Mischa Barton autója: Videó!

Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP -
modell baleset Mischa Barton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mischa Barton egy bérelt költöztetőautót vezetett, mikor a váratlan baleset történt. A következményekről videófelvétel is készült.

Február 11-én este este a West Hollywoodi lakásából költözött új otthonába Mischa Barton, mikor a hirtelen esemény bekövetkezett: a bérelt teherautóval a lakóépület felső tartószerkezetébe csapódott, ahová a nagy lendület miatt be is szorult.

Mischa Barton szerencsétlen helyzetbe keveredett Forrás: Neilson Barnard / Getty Images North America / AFP

A Narancsvidék egykori sorozatszínésznője rosszul mérte fel az autó magasságát és a rendelkezésre álló helyet, ezért alakult ki a szerencsétlen helyzet. A 31 éves sztár szerencsére semmilyen sérülést sem szenvedett, sokkal jobban aggasztja a kár, amit a malőrjével okozott. A szituációról készült videót itt tudod megtekinteni.

Barton mostanában nem túl szerencsés, ugyanis nemrég teljesen bolondnak nézték, ezért külön közleményben kellett mindenkit tájékoztatni az állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.