VV Mici édesanyja elmondta véleményét a házasságkötésről

VV Mici házasság VV Krisztián anyós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici és Krisztián kapcsolatának nem sok jövőt jósoltak a rajongók, ám ők mindenre rácáfoltak: a hétvégén összekötötték az életüket. 

VV Krisztián egy videóüzenetben tudatta követőivel, hogy elveszi feleségül Micit. Bár már többször elmondta erre vonatkozó tervét a Való Világ luxusbörtönében is, a legtöbben nem hittek neki. Sokan úgy vélték, ez a kapcsolat a játék vége után nem sokkal véget fog érni. A fiatalok viszont minderre rácáfoltak, és boldogabbak, mint a villában, és immár házasokként élik mindennapjaikat. A játék óta együtt élnek Mici édesanyjánál, és szinte minden idejüket együtt is töltik.

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által közzétett fénykép,

Azt tudjuk, ők mit gondolnak egymásról és kettejük kapcsolatáról, ám eddig a családtagok kimaradtak a véleményezésből. Az esküvő napján azonban végre

Mici édesanyja is elmondta a véleményét lánya és újdonsült veje sokat megélt szerelmi életéről.

"Egy édesanyának ezt végignézni... de utána láttam, hogy ezzel a fiúval igazán működik a kémia. Nagyon hálás vagyok Krisztiánnak, én úgy gondolom, mind a ketten nagyon jól formálták egymást, alakították egymást, és ez azóta is tart. Krisztián egy nagyon édes, szerető, tisztelettudó fiú, én csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni. Nálam laknak, ameddig nem tudnak külön költözni. Azt gondolom, nagyon harmonikus a kapcsolatuk. Nálunk Mici főz hétköznap. Én sokat dolgozom éjszaka, meg hétvégén is, ők is élik az életüket, meg én is" – áradozott az édesanya a Blikk Rúzsnak.

Édesanyukám❤️

Noémi Dudás ❤️ VV8 (@micikee) által közzétett fénykép,

VV Mici megmutatta édesanyját: ennyire hasonlítanak

Hiába ért véget a Való Világ, VV Mici azért ellátja rajongóit folyamatosan a Facebook-oldalán újabb és újabb információkkal. A valóságshow játékosa ezúttal az édesanyját mutatta be a közösségi oldalán.
Demcsák Zsuzsa megvédte a rusnyázós műsorvezetőt, Megyeri Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20170213-demcsak-zsuzsa-megvedte-a-rusnyazos-musorveztetot.htmlÓriási port kavart múlt héten Megyeri Csilla, az Alföld TV műsorvezetője, akinek néhány évvel ezelőtti adása kiverte a biztosítékot. TV + Sztárok--Andy Vajna maffiózónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-andy-vajna-maffiozo-lett-farsang-ububababa.htmlAndy Vajna ezúttal olyat tett, amit sosem hittünk volna. Maffiózónak öltözött, és fura nyelven beszél... TV + SztárokOrigoJennifer Lopez és Drake szakítottak?http://www.life.hu/sztarok/20170210-jennfier-lopez-szakitott-szerelmevel-drakkel.htmlBár a legújabb álompár szerelme nem aratott osztatlan sikert a sztárvilágban, ők mégis felvállalták kapcsolatukat. Ám úgy tűnik a nagy boldogságnak, szakítás lett a vége.... TV + Sztárok--Dukai Regina aggódik szerelméérthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-dukai-regina-aggodik-szerelme-epsegeert.htmlDukai Regina aggódik szerelme egészségéért, a focista ugyanis már a harmadik térdműtétén van túl, és komoly felkészülési időszak előtt áll. TV + Sztárok--Mádai Vivien nem prűd, szívesen meztelenkedik otthonhttp://www.life.hu/sztarok/20170209-madai-vivien-otthon-meztelen-jarkal.htmlMádai Vivien és férje, Zoli nagyon édes párt alkotnak együtt. Nemcsak jól mutatnak egymás mellett, de viccesek, és elképesztően szeretik is egymást. A szerelmesek napja közeledtével Vivien szerelmi életéről is mesélt a hot! Magazinnak. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert helytelennek tartja az iskolai síutakat – posztjában fejtette ki véleményéthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-puzser-robert-poszt-iskolai-siutakat-helytelenit-veronai-buszbaleset.htmlPuzsér Róbert vitatható posztjában komoly témát boncolgatott. Szerinte helytelen, hogy az iskolák síutakat szerveznek, tekintve, hogy ez egy extrém sport, ami nem kis veszéllyel jár... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.