VV Evelin VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma és Evelin szerelme nem állta ki az idő próbáját. Bár megpróbálták a való életben is elmélyíteni szerelmüket, ma már mindketten más oldalán boldogok...

A Való Világ 8. szériájának győztese, Soma hosszú ideig bizonygatta a nyilvánosság előtt, mennyire szereti Evelint, és a kinti életben is szeretné, ha kapcsolatuk folytatódna. A villalét alatt is látszott, hogy a milliomos sztár sokkal többet érez a fiatal lány iránt, mint fordítva, mégis miután a játék véget ért, a fiatalok egy vacsora keretében leültek megbeszélni érzéseiket, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A döntés jónak bizonyult, ugyanis Evelin és Soma is boldogok, mindketten szerelemre találtak.

Néhány hónapja még egymás karjaiban láthattuk Somát és Evelint Forrás: RTL II

A lány a napokban tette közzé közösségi oldalán a szerelmével készült közös szelfijét, Soma pedig egy egzotikus szépségű barna hajú lánnyal mulatott a Story-gálán, ahová elmondása szerint kapcsolatépítés céljából érkezett.

VV Evelin új kedvesével Forrás: Instagram/evyy93

Míg Evelin kedveséről nem tudjuk, mivel foglalkozik, Soma párjáról kiderült, hogy az Éjjel Nappal Budapestben is feltűnt Lali oldalán mint érdekmenyasszony.

Egyelőre a szőke realitygyőztes nem jelentette be nyilvánosan, hogy ő és és a fiatal lány egy párt alkotnak, azért árulkodó posztokból náluk sincs hiány.

Cr7 a Story Galan #storygala

Farkas Soma / VV Soma (@frks22) által megosztott bejegyzés,

Nemcsak Soma, hanem a Luna névre hallgató egykori ÉNB szereplő is kitett közös fotót kettejükről.

Smink: @dorinabenko

LunaJoanna® (@lunacskaaa) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.