VV Soma és VV Evelin végleg szakítottak

2017.02.14. 19:01

VV Soma és Evelin szerelme nem állta ki az idő próbáját. Bár megpróbálták a való életben is elmélyíteni szerelmüket, ma már mindketten más oldalán boldogok...

A Való Világ 8. szériájának győztese, Soma hosszú ideig bizonygatta a nyilvánosság előtt, mennyire szereti Evelint, és a kinti életben is szeretné, ha kapcsolatuk folytatódna. A villalét alatt is látszott, hogy a milliomos sztár sokkal többet érez a fiatal lány iránt, mint fordítva, mégis miután a  játék véget ért, a fiatalok egy vacsora keretében leültek megbeszélni érzéseiket, és úgy döntöttek, külön utakon folytatják. A döntés jónak bizonyult, ugyanis Evelin és Soma is boldogok, mindketten szerelemre találtak. 

Néhány hónapja még egymás karjaiban láthattuk Somát és EvelintForrás: RTL II

A lány a napokban tette közzé közösségi oldalán a szerelmével készült közös szelfijét, Soma pedig egy egzotikus szépségű barna hajú lánnyal mulatott a Story-gálán, ahová elmondása szerint kapcsolatépítés céljából érkezett. 

VV Evelin új kedvesévelForrás: Instagram/evyy93

Míg Evelin kedveséről nem tudjuk, mivel foglalkozik, Soma párjáról kiderült, hogy az Éjjel Nappal Budapestben is feltűnt Lali oldalán mint érdekmenyasszony. 

Egyelőre a szőke realitygyőztes nem jelentette be nyilvánosan, hogy ő és és a fiatal lány egy párt alkotnak, azért árulkodó posztokból náluk sincs hiány. 

Cr7 a Story Galan #storygala

Farkas Soma / VV Soma (@frks22) által megosztott bejegyzés,

 Nemcsak Soma, hanem a Luna névre hallgató egykori ÉNB szereplő is kitett közös fotót kettejükről. 

Smink: @dorinabenko

LunaJoanna® (@lunacskaaa) által megosztott bejegyzés,

 

VV SomaVV Evelin