Shane Tusup szexi képet posztolt Hosszú Katinkáról fürdőruhában - Fotó!

Forrás: Instagram/hosszukatinka -
fotó Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katinka és Shane is megünnepelte a Valentin-napot, az úszóklasszis férje egy közös fotóval köszöntette feleségét. A képen Katinka igazán dögös fürdőruhában pózol, Shane pedig le sem tudja venni a kezét a fenekéről! 

A szerelmesek ünnepén mindenki máshogy köszöntötte párját a sztárok közül, de sokan raktak ki fotókat közös életük meghatározó pillanatairól. Így tett Shane Tusup is, aki egy romantikus kép helyett egy igen szexi felvételt tett közzé egy közös fotózásukról.

Hosszú Katinka és Shane szexi fotóval ünnepelték a Valentin-napot Forrás: Instagram/hosszukatinka

A képen Katinka fürdőruhában látható, ugyan, csak hátulról, de így is egyértelmű, hogy ő nemcsak egy kiváló úszó, hanem nagyon jó nő is. Nem véletlen, hogy Shane Tusup le sem tudja venni a kezét felesége fenekéről, látszik, hogy a legszívesebben leszaggatná róla azt a fürdőruhát. A szexi fotó ellenére a képhez tartozó írás romantikusra sikerült. Shane ismét szerelmet vallott feleségének. "A világot jelented nekem. Szeretem veled az életemet, jobban szeretlek, mint ahogy azt szavakkal ki tudom fejezni. Boldog Valentin-napot, gyönyörű istennőm" – írta Shane a fotóhoz.

Király Viktor és Nagy Réka szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-nagy-reka-es-kiraly-viktor-szakitottak.htmlKirály Viktor hosszú szinglilét után jött össze Nagy Rékával, de úgy tűnik, már ennek a kapcsolatnak is vége. A modell Instagram-oldalán tudatta rajongóival, hogy már nem alkotnak egy párt. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoPécsi Ildikó börtönbe is kerülhet, ha nem fizet Pártos Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-ha-nem-fizet-partos-csillanak-pecsi-ildiko-bortonbe-is-kerulhet.htmlÉvek óta húzódik Pártos Csilla és Pécsi Ildikó ügye, és nem is fog egyhamar lezárulni. Pártos Csilla továbbra is a rokontartásért küzd, és ha a bíróság jogerősen helybenhagyja keresetét, Pécsi Ildikónak fizetnie kell, különben börtönbe is kerülhet. TV + Sztárok--A Disney szakított az egyik legnagyobb YouTube-sztárralhttp://www.life.hu/sztarok/20170214-a-disney-szakitott-az-antiszemitizmus-gyanujaba-kerult-youtube-sztarral-pewdiepie.htmlA Disney vállalat megszakította a kapcsolatát a világ legjobban fizetett YouTube-sztárjával, PewDiePie-jal, aki antiszemitizmus gyanújába keveredett - számolt be róla a BBC News. TV + Sztárok--Kórházba került Lorán Lenkehttp://www.life.hu/sztarok/20170215-korhazba-kerult-loran-lenke-szineszno.htmlA mindig aktív és fiatalos színésznő, Lorán Lenkét kórházban ápolják. Fia sem akar beszélni az állapotáról. TV + SztárokOrigoDukai Regina szakított focista párjával, Batik Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170215-dukai-regina-szakitott-focista-parjaval-batik-bencevel.htmlAz énekesnő az Instagramon utalt rá, hogy véget ért a kapcsolata a Ferencváros focistájával, Batik Bencével. TV + SztárokOrigoAurelio visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170214-visszater-aurelio-az-rtl-klub-kepernyojere.htmlAhogy véget ért a ValóVilág, az egykori nyertes, Aurelio is eltűnt a képernyőről. A bajai sztár a reality esti műsorát vezette, de azóta nem kapott lehetőséget a szereplésre; azonban elárulta, hogy hamarosan visszatér a képernyőre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.