Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője kapcsolatban él

Forrás: RTL Klub -
szerelem Barabás Éva kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokszor beszél Barabás Éva a magánéletéről, ezért lehet, hogy sokan hiszik azt, a műsorvezető egyedül él. Pedig már jó ideje nem szingli, két éve kapcsolatban él!

A műsorvezető mondhatni titkolja magánéletét, ezért gondolják sokan azt, hogy szingli, pedig már jó ideje kapcsolatban él Barabás Éva. Az RTL Klub sztárja maga sem gondolta volna néhány évvel ezelőtt, miután 7 évig tartó kapcsolata véget ért, hogy egyszer újra megtalálja a szerelmet, mégis így lett: két éve boldog!

Barabás Éva eddig nem beszél kapcsolatáról, pedig már két éve rátalált a szerelem Forrás: RTL Klub

"Nem gondoltam volna, hogy amilyen váratlanul törik darabokra az ember élete, éppen úgy tud minden jóra fordulni. A párommal egy étteremben találkoztunk, és órákig beszélgettünk. Kiderült, hogy tizenvalahány éve már volt szerencsénk egymáshoz, vendégként járt nálam a Reggeli című műsorban, amire én egyáltalán nem emlékeztem. (...) Sorsszerűnek tűnik, ahogy egymásra találtunk. Többször beszélgettünk arról, hogy lehetséges, hogy először elmentünk egymás mellett" - mesélte Barabás Éva a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.