Klapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örökösei

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György Klapka Sandy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. 

"Apámat ismerve megtippelni sem merjük, hogy mi szerepelhet a végrendeletben, amit az utolsó időszakban is napi rendszerességgel frissített, módosított. Azért sem kezdődhettek meg a hagyatéki tárgyalások, mert előkerült néhány titkos ingatlan, illetve telek, amikről még mi sem tudtunk. És ki tudja, hogy hány ilyen lehet még? A részletes vagyonfelmérésig nem történhet előrelépés" – nyilatkozta Sandy, aki édesapja halála óta a Vámház körúti zálogházat vezeti.

Klapka György az utolsó pillanatig változtatgatta végrendeletét Fotó: Nagy Attila - Origo

"Nagyon sok teendő szakadt a nyakamba az üzlettel kapcsolatban, de nem bánom, mert így nincs időm szomorkodni. Örülnék, ha a továbbiakban is én vezethetném a zálogházat, de ehhez tényleg szükség van arra, hogy lássuk, hogy mi szerepel a végrendeletben. Nem lehet tudni, hogy apa mit akart, nem sokkal a halála előtt olyat is említett, hogy a kutyáira is hagyna valamit az örökségből. Szóval türelmesen várunk" – mondta a Ripostnak.

Tóth Gabi lenyugododotthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-toth-gabi-enekesno-mara-lenyugodott.htmlEmlékeztek még arra a Tóth Gabira, aki sos-sok évvel ezelőtt a Megasztár színpadán bemutatkozott? Az énekesnő felidézte ezeket az éveket, és arról is mesélt, mennyit változott azóta. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi és férje, Kis Zsolt kétlaki életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-ketlaki-eletet-elnek.htmlSzabó Zsófi és Kis Zsolt mindennél jobban vágynak közös otthonra, ám Zsófit Budapesthez, Zsoltot Nyíregyházára köti a munkája. A fiatal pár tagjai folyton ingáznak, így érthető, hogy még a babaprojekt - amit amúgy folyton kérdeznek tőlük - sem aktuális. TV + Sztárok--Nádai Anikó gyönyörű volt a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-nadai-aniko-gyonyoru-volt-a-story-galan.htmlA ValóVilág ideje alatt sokan piszkálták Nádai Anikót, hogy nagyon vékony. Nos, most sincs elhízva, de csak úgy ragyogott az év celebeseményén. TV + Sztárok--Story-gála: Medveczky Ilona több mint extrém ruhában bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-medveczky-ilona-tobb-mint-extrem-ruhaban-bulizott.htmlMedveczky Ilona minden évben maradandó élményt nyújt báli szettjeivel, de idén talán még önmagát is felülmúlta. TV + SztárokOrigoStory-gála: Gubík Ági az év színésznőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-gubik-agi-az-ev-szinesznoje.htmlGubík Ági lett a Story-gála Év Színésznője díjának nyertese. Beszéde ennyi volt: "Köszönöm!" A színésznő Barátok közt-beli karakteréről beszélt a Life.hu-nak. TV + Sztárok--Story-gála: Gyönyörű nő Győrfi Pál feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-gyorfi-pal-felsegevel-erkezett.htmlGyönyörű feleségével érkezett az idén is a Story-gálára Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője. Adrienn, ahogy mindig, most is tündökölt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.