Tatár Csilla arról beszélt, Hadas Kriszta szigorú főnök volt

Tatár Csilla Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a NőComment című talkshow-ban pályája kezdeteiről és nehéz pillanatiról beszélt. Elmondta, Hadas Kriszta volt a főnöke, aki - finoman szólva - nem simogatta mindig a lelkét.

"Te tudod, hogy nemegyszer előfordult, hogy én benyugtatózva bőgtem a vécében egy másik kollégával együtt? Úgy neveztük, hogy vállalati nyugtató, ezeket azután kaptuk be, miután Hadas vagy a másik főnökünk összetépte a megírt szövegeinket, és megtaposta azokat. A Hadas az a fajta főnök volt, aki üvöltött, aki ezerszer visszaküldött forgatni, és nem nagyon fogadott el minket. Gyűlöltem, hogy kiabált, de hozzáteszem, azóta nagyon jó a kapcsolatunk" - idézi Csillát a Bors, a szintén jelen lévő Hadas pedig hozzátette, a nap végén mindig bocsánatot kért tőlük.

A témához később Tatár Csilla a közösségi oldalán is hozzászólt: "A mai hírek pedig: NoComment, avagy így lesz egy színpadi gegből óriás műdráma. De komolyra fordítva a szót. Talán mindenkinek volt olyan tanítója, akit annyira tisztelt, hogy a legnagyobb motiváció a neki való megfelelés és bizonyítás volt. Ez pedig néha valóban strersszel jár. Ki jobban viseli, ki rosszabbul. Néhány éve mi sem gondoltuk volna, hogy együtt szereplünk, együtt autózunk, és ennyire örülünk egymásnak. És most is csak azt tudom, mondani, amit a színpadon mondtam: Mindent köszönök Hadas Kriszta!"

És Hadas is folytatta kommentben: "Csilla! Neked köszönhetem, hogy életemben először bulvár címlapra kerülhettem. Juj, de Jó! Egyébként nekem is voltak tanítóim, akiktől halálra f...tam magam, remegő térdekkel mutattam meg nekik a riportjaimat és hallgattam a kíméletlen kritikáikat, majd sírtam. Ez már csak így megy"

Kádban ülve kényeztette egymást Mariah Carey és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170216-kadban-ulve-kenyeztette-egymast-mariah-carey-es-kedvese-valentin-napon.htmlIgazi romantikus Valentin-napot tartottak. TV + SztárokOrigoKlapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-klapka-gyorgy-vegrendeletet-nem-ismerik-orokosei.htmlMég mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. TV + Sztárok--Szabó Zsófi és férje, Kis Zsolt kétlaki életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-szabo-zsofi-es-kis-zsolt-ketlaki-eletet-elnek.htmlSzabó Zsófi és Kis Zsolt mindennél jobban vágynak közös otthonra, ám Zsófit Budapesthez, Zsoltot Nyíregyházához köti a munkája. A fiatal pár folyton ingázik, így érthető, hogy még a babaprojekt – amiről folyton kérdezik őket – sem aktuális. TV + Sztárok--Story-gála: Demjén Ferenc: "Nem hagytam abba"http://www.life.hu/sztarok/20170211-demjen-ferenc-kulondijat-kapott.htmlDemjén Rózsi különdíjat kapott a Story-gálán. De hogy mit üzen a fiataloknak, és hogyan érzi magát túl a 70-en, azt az alábbi videóban nézheted meg. TV + Sztárok--Story-gála: Medveczky Ilona több mint extrém ruhában bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20170211-story-gala-medveczky-ilona-tobb-mint-extrem-ruhaban-bulizott.htmlMedveczky Ilona minden évben maradandó élményt nyújt báli szettjeivel, de idén talán még önmagát is felülmúlta. TV + SztárokOrigoNádai Anikó gyönyörű volt a Story-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20170211-nadai-aniko-gyonyoru-volt-a-story-galan.htmlA ValóVilág ideje alatt sokan piszkálták Nádai Anikót, hogy nagyon vékony. Nos, most sincs elhízva, de csak úgy ragyogott az év celebeseményén. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.