bírósági eljárás Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évekkel ezelőtti verekedéses ügy miatt került bíróság elé Kállay-Saunders András. A huzavona azóta is tart, András pedig minden lehetséges módon az igazát próbálja bizonyítani.

Ahogy azt a Life.hu már megírta korábban, vádat emeltek Kállay-Saunders András ellen egy 2013-as verekedés ügyében: Az énekes ellen súlyos testi sértés gyanúja miatt indult nyomozás, majd később életveszélyt okozó testi sértéssel vádolták. A verekedés egyik áldozata arc- és orrcsonttörést szenvedett, testvére pedig napokig feküdt az intenzív osztályon.

Kállay-Saunders András a kezdetek óta ártatlannak vallja magát Fotó: Margitay Klára/Life.hu

András akkor azt állította, hogy az eset önvédelemből történt, ugyanis nem ők kezdeményezték a verekedést, hanem támadás áldozataivá váltak. Később egy videófelvétel alátámasztotta a fiatal énekes állítását.

A nemrég lezajlott tárgyalás során András felismerte az arc és orrcsonttörést szenvedett férfit. A beidézett két biztonsági őr nem emlékszik semmire az esetből, nem tudtak érdemleges információval szolgálni, a kártérítést követelő férfiak azonban ellentmondásba keveredtek - írta meg a Blikk.

"Ez a részlet is alátámasztja védencem szavahihetőségét" - jelenette ki András ügyvédje.

Pécsi Ildikó szívesen kibékülne Pártos Csillávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-pecsi-ildiko-kibekulne-partos-csillaval.htmlÉvek óta tart Pécsi Ildikó és egykori menye között a harc, Pártos Csilla nem is adja fel. A művésznő azonban nem bírja már ezt a megpróbáltatást, kórházba is került nemrég. Addig kellene békülni, amíg lehet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegvan Gundel Takács Gábor utódja? Ők voltak próbafelvételen!http://www.life.hu/sztarok/20170217-gundel-takacs-gabort-heder-barna-vagy-kovacs-koko-istvan-valthatja-az-mtva-nal.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Gundel Takács Gábor távozik az MTVA-tól, hamarosan eltűnik a köztévé képernyőjéről. Korábban volt szó arról, hogy Jakupcsek Gabriella váltja majd Gundit, most azonban kiderült, kiket hívtak be próbafelvételre a Kunigunda utcába. Közülük kerülhet ki a Maradj talpon! új műsorvezetője, de egyelőre még nem dőlt el, ki kapja a munkát. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBukta a nyereménylakását Alekosz: pert nyert az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-bukta-a-nyeremenylakasat-alekosz-pert-nyert-az-rtl-klub.htmlA Fővárosi Ítélőtábla 2017. február 14-én helyben hagyta az elsőfokú bíróság egy évvel ezelőtti ítéletét: vissza kell adnia nyereménylakását VV Alekosznak. A ValóVilág egykori nyertese teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, és az az RTL Klubhoz visszakerül.TV + Sztárok--Tatár Csilla arról beszélt, Hadas Kriszta szigorú főnök volthttp://www.life.hu/sztarok/20170216-tatar-csilla-arrol-beszelt-hadas-kriszta-szigoru-fonok-volt.htmlTatár Csilla a NőComment című talkshow-ban pályája kezdeteiről és nehéz pillanatiról beszélt. Elmondta, Hadas Kriszta volt a főnöke, aki - finoman szólva - nem simogatta mindig a lelkét. TV + SztárokOrigoAlekosz bevallotta Baukó Éva iránti érzelmeithttp://www.life.hu/sztarok/20170216-alekosz-szerelmes-volt-bauko-evaba.htmlAlekosz őszintén mesélt arról, hogy mit érzett, mikor megismerte Évát. TV + Sztárok--Vince Aliz Liza az RTL Klubnál kapott munkát http://www.life.hu/sztarok/20170216-vince-aliz-liza-az-rtl-klubnak-dolgozik.htmlVince Aliz Liza, a tavalyi tehetségkutató egyik énekesnője idén a stáb munkáját fogja segíteni a RTL Klubnál. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.