Mégsem bukja el a lakást Alekosz - Kárpótolja a TV2?

TV2 Alekosz per RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors értesülései szerint a TV2-nek kárpótolnia kell Alekoszt az elbukott lakása miatt. A hírt a csatorna sem tagadta, Alekosz azonban még hallgat.

Másodfokon is úgy döntött a bíróság, hogy Alekosznak, a VV győztesének fizetnie kell a szerződésszegés miatt: vissza kell adnia nyereménylakását. Alekosznak élő szerződése volt az RTL Klubbal, amikor édesanyjával együtt elvállalta a TV2 ÖsszeEsküvők című realityjét is. Ezt Hajdú műsorában, a Frizbiben jelentette be, ahonnan a forgatás helyszínére vitték egy limuzinnal.

A TV2 kárpótolja Alekoszt? Forrás: TV2 Sajtószoba

Az RTL természetesen perelt, és kedden meg is született az ítélet: Alekosznak vissza kell adnia a lakását. A Bors azonban úgy tudja, hogy Alekosz olyan szerződést kötött a TV2-vel, amellyel bebiztosította magát, tudta ugyanis, hogy minden nyereményét elveszítheti. Hajdú Péter volt az ÖsszeEsküvők producere, elmondta, ő hogy emlékszik:

"Én mint a műsor gyártója Alekosszal és édesanyjával az ÖsszeEsküvők című műsorra kötöttem szerződést. Az én szerepem így a műsor végeztével meg is szűnt. Azt tudom, hogy a TV2 akkori programigazgatója vállalt garanciákat, ha jól emlékszem, többek között jogi segítséget, és azt is, hogy Alekoszt foglalkoztatni fogja a csatorna. Ezt be is tartotta, sőt Alekosz ma is rendszeres szereplője az Édes életnek."

Alekosz azonban azt hangoztatta ismerőseinek, hogy bármilyen kár is éri őt az RTL-lel való pereskedés kapcsán, azt a TV2 rendezi. Hivatalosan azonban 2018. január 1-jéig nem akar nyilatkozni az ügyről.

A TV2 mindössze ennyit közölt az üggyel kapcsolatban:
"Mivel a perben Alekosz érintett, ezért az ő döntése, hogy milyen további lépéseket tervez. Az, hogy közte és a TV2 között milyen megállapodás van, nem tartozik a nyilvánosságra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.