Gesztesi Károly fia, Máté filmjében kapott szerepet

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gesztesi Máté filmszerep Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akárkitől kapta meg idei első szerepét Gesztesi Károly. Ilyen fontos munkája talán még nem is volt...

Már tudjuk, hogy Gesztesi Károly nem a színészetből él. Szakmája szerelem a számára, de tartalékait nem ebből halmozta fel. Idén még csak egyetlen szerepet kapott, azt is 25 éves fia, Gesztesi Máté ajánlotta fel neki.

Gesztesi Károly fia, Gesztesi Máté Forrás: ATV

"Máté már megjárta a Zeneművészetit, harmonika szakon, majd a Közgázra ment át, és Amerikában is tanult, mire megtalálta az útját. Most filmrendező és dramaturg szakra jár a Színművészeti Egyetemre. Remélem, nem fed meg érte, de el kell árulnom, hogy már van is egy felkérésem tőle egy kisjátékfilmben, amit nyílt szívvel el is vállaltam. Remek forgatókönyvet írt, már el is olvastam, és nagyon tetszik"mondta a Blikknek a népszerű színész.

Gesztesi Károly fia filmjében kapott szerepet Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Gesztesi szerint nem lesznek konfliktusok a forgatáson, hiszen tisztelik egymást és egymás szakmáját Mátéval. Ez inkább egy kaland lesz számukra, ahol munkatársaknak tekintik majd egymást. A színész szerint érdemes odafigyelni a fiára, nagyon komoly művészember lesz, de még érnie, tanulnia kell.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.