Sok pénzt veszít Kiss Ramóna azzal, hogy kiszáll a Barátok köztből

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Barátok közt Kiss Ramóna fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ramóna egy hete jelentette be, hogy 16 év után kiszáll a Barátok köztből. Azt mondja, tisztában volt vele, hogy anyagilag rosszul jár.

A Penzcentrum.hu számításai szerint nagyon sok pénzt áldoz be Kiss Ramóna azzal, hogy elhagyja a sorozatot. A portál kalkulációja szerint havi egymillió forintot keresett a szerepével a színésznő.

Kiss Ramóna havi 1 milliót veszíthet Fotó: Polyák Attila - Origo

"Ugyan pontosan nem ismerni a szerződését, azonban évekkel ezelőtti sajtóhírek szerint a Barátok közt oszlopos tagjai havonta 800 ezer forint körüli összeget vihettek haza. Bár 2012-ben jelentősen, összesen 13 százalékkal csökkentették a sorozatban szereplő színészek fizetését, de az eltelt évek alatt ez már simán felkúszhatott akár havi 1 millió forintra is" – írja a Pénzcentrum

Kiss Ramóna a döntése bejelentésekor elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy nem tudja majd tartani a megszokott életszínvonalát, de úgy érzi, hogy most még megteheti. A jövőben a színházi munkáira szeretne koncentrálni.

Mégsem bukja el a lakást Alekosz - Kárpótolja a TV2?http://www.life.hu/sztarok/20170218-a-tv2-karpotolhatja-alekoszt-az-elbukott-lakas-miatt.htmlA Bors értesülései szerint a TV2-nek kárpótolnia kell Alekoszt az elbukott lakása miatt. A hírt a csatorna sem tagadta, Alekosz azonban még hallgat. TV + Sztárok--Ittas vezetés miatt kapcsolták le a rendőrök Zámbó Krisztiánthttp://www.life.hu/sztarok/20170218-ittas-vezetes-miatt-elvettek-a-rendorok-zambo-krisztian-jogositvanyat.htmlZámbó Jimmy fia, Krisztián elbúcsúzott a jogosítványától. Részegen vezetett, áthajtott a piroson, a rendőrök pedig lekapcsolták. TV + SztárokGesztesi Károly fia, Máté filmjében kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20170218-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-filmjeben-kapott-szerepet.htmlNem akárkitől kapta meg idei első szerepét Gesztesi Károly. Ilyen fontos munkája talán még nem is volt... TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huRipli Zsuzsi elárulta, szeret udvarolni a párjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170217-ripli-zsuzsi-szeret-udvarolni-a-parjanak.htmlA híres színésznő elmesélte, hogy mi a boldog párkapcsolatának titka. TV + Sztárok--Kucsera Gábor választás elé kényszerülthttp://www.life.hu/sztarok/20170217-kucsera-gabort-valasztas-ele-allitotta-a-felesege.htmlTápai Szabinánál betelt a pohár, ezért ultimátumot adott a sztárapukának. TV + Sztárok--Janza Kata volt férje, Pintér Tibor áldását adta az új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20170217-janza-kata-volt-ferje-aldasat-adta-az-uj-kapcsolatra.htmlHabár már régóta elvált Pintér Tibor és Janza Kata, házasságukból barátság lett. Megosztják egymással lelki ügyeiket, és az új párkapcsolataikat sem titkolják egymás elől. Pintér Tibor volt feleségének új szerelmével is összebarátkozott már, áldását adta a kapcsolatra. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.