Boy George beismerte, hogy szexrabszolgát tartott

Boy George szexrabszolga bűnös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boy George 2007 novemberében a norvég férfimodellt, Audun Carlsent fogva tartotta lakásában. Ezért most hivatalosan is elítélték az énekest. 

Boy George először beszélt az esetről a nyilvánosság előtt:
"Nagyon szégyellem magam, sajnálom, hogy elmebeteg módjára viselkedtem. Elnézést kérek mindenért, amit elkövettem. Drogfüggő voltam, nem engedtem, hogy elhagyja a lakásomat. Szörnyű dolgot tettem" – mondta a Culture Club énekese, aki 2009-ben négy hónapot töltött börtönben az eset miatt.

Boy George szexrabszolgát tartott Forrás: BBC


Boy George 2009-ben négy hónapot ült börtönben az eset miatt.

Tóth Gabi: "Külföldön az összes szavazást megnyertem"http://www.life.hu/sztarok/20170219-toth-gabi-videoban-uzent-a-dal-2017-dontoje-utan.htmlA Dal 2017-es döntőjét Pápai Joci nyerte meg, ő képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri és a nézők is őt tartották a legjobbnak. Tóth Gabinak a legjobb négy közé sem sikerült bejutnia, ettől függetlenül Facebook-videóban gratulált a győztesnek, és köszönte meg rajongóinak a támogatást. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie először mutatkozott a válási botránya ótahttp://www.life.hu/sztarok/20170218-angelina-jolie-eloszor-mutatkozott-a-valasi-botranya-ota-kambodzsa.htmlAngelina Jolie és hat gyermeke a színésznő legújabb filmjének premierjére látogatott Kambodzsába. Ez volt az első hivatalos megjelenése, mióta szakított Brad Pittel. TV + Sztárok--Istenes Bence lenullázza magát: mindenes lesz Németországbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170219-istenes-bence-mindenes-lesz-nemetorszagban.htmlIstenes Bence az egyik legsikeresebb hazai műsorvezető. Hamarosan azonban új munkahelyével, a német tévével másfél hónapra külföldre utazik a Survivor forgatására, ahol lótifuti lesz. Nem bánja azonban, hogy becserélte itthoni karrierjét. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi új szerepben próbálhatja ki magát: szinkronizálni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170218-szabo-zsofi-szinkronizalni-fog-hupikek-torpikek-mozifilm.htmlSzabó Zsófi lesz a hangja Törpillának a Hupikék törpikék mozifilm második részében. TV + SztárokOrigoÚjabb fordulat: Jennifer Garner beadja a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20170218-jennifer-garner-beadja-a-valokeresetet.htmlKét éve már, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck nem tudják eldönteni, hogy együtt vagy külön folytassák-e életüket. Nos, úgy tűnik, a színésznő most elhatározta magát, és tényleg beadja a válókeresetet. TV + SztárokAFPKamu profilt hoztak létre Ábel Anita nevében a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20170218-kamu-profilt-hoztak-letre-abel-anita-neveben-a-facebookon.htmlVajna Timi után Ábel Anita is internetes csalás áldozata lett: kamu profilt hoztak létre a nevében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.