Rihanna énekesnő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
29 éves lett a barbadosi énekesnő. Az elmúlt 12 évben óriási sikereket ért el, de botrányokban és meghökkentő eseményekben sem volt hiány. 

Rihanna 2005-ben kezdte a zenei karrierjét, Jay-Z-nek köszönhetően, aki leszerződtette őt a Def Jam Recordshoz. Ezután az énekesnő karrierje szélsebesen szárnyalni kezdett, és néhány év alatt óriási hírnévre tett szert.

Eddig nyolc Grammy-díjat zsebelt be, és ugyanennyi nagylemezt adott ki. Az idő múlásával napjaink egyik legsikeresebb, legkeresettebb előadója lett. Eközben azért voltak kétes pasiügyei: napvilágra kerültek olyan hírek, hogy DiCapriótól terhes, pedig még azt sem ismerték el, hogy egy párt alkottak volna. Kirívó öltözködésével és magamutogatásával is számtalanszor kiakasztotta már az embereket.

Happy Birthday Rihanna #happy #birthday #Rihanna #badgirlriri #best #rapper #queen #music #grammys #Eminem #collaboration #love

Praveen Pandey (@insta_praveen) által megosztott bejegyzés,

Akkor azonban mindenki melléállt, amikor kiderültek a Chris Brownnal kapcsolatos verés részletei. Az énekesnő a történtek ellenére sokáig szerelmes volt agresszív exébe.

Tavaly nagyon felbosszantotta a rajongóit, amikor minősíthetetlen koncertet adott a Szigeten, illetve az angliai Essexben rendezett V Fesztiválon is. 2016-ban talán a legnagyobb csalódás a fiatal sztár számára mégis az, hogy egykori szerelme, Drake faképnél hagyta, miközben nemrég még az esküvőjüket tervezték.

Összeköltözött Iszak Eszti és Nagy Alexahttp://www.life.hu/sztarok/20170220-egyutt-el-iszak-eszti-es-nagy-alexa.htmlA fiatalok már 2 hónapja együtt élnek, és nagyon meg vannak elégedve egymás társaságával. TV + Sztárok--Hajdú Péter az édesanyját ünnepelte - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170220-hajdu-peter-az-edesanyjat-unnepelte.htmlApás hétvége volt Hajdú Péteréknél, ezt láthattuk is a műsorvezető Facebook-oldalán. A gyerekekkel töltötte legtöbb idejét, de szakított időt arra, hogy megünnepeljen egy számára fontos személyt: az édesanyját! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Gabi arra számított, hogy ott lesz A Dal legjobb négy előadója közötthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-toth-gabi-remelte-hogy-ott-lesz-a-dal-legjobb-4-eloadoja-kozott.htmlNem Tóth Gabi lesz az, aki hazánkat képviselheti az Eurovízión, de még a legjobb négy előadó közé sem került be. Természetesen ez csalódás volt Gabi számára, de úgy érzi, neki a közönség véleménye számít, és a szavazások alapján ő nyert. TV + SztárokOrigoRöhrig Géza, az Oscar-díjas Saul fia főszereplője New Yorkban halottakat moshttp://www.life.hu/sztarok/20170220-rohrig-geza-egy-new-york-i-temetkezesi-vallalatnal-dolgozik.htmlNem változott meg Röhrig Géza élete az Oscar-díj után, bár sokan keresték, ő nem akart színészkedni: úgy döntött, nem fog hollywoodi akciófilmekben szerepelni, ez nem neki való világ. Helyette maradt a költészetnél és a halottmosdatásnál: egy New York-i temetkezési vállalatnál dolgozik ugyanis. TV + SztárokOrigoMég nem tudni, mennyi pénzt hagyott családjára Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-meg-nem-zarult-le-klapka-gyorgy-hagyateki-targyalasa.htmlKlapka György családja egyelőre nem férhet hozzá az örökséghez, csak a hagyatéki tárgyalás után kapják meg az őket megillető összegeket. Addig is meg kell élnie valamiből a családnak, most mindenki azt a pénzt költi, amiért megdolgozott. TV + Sztárok--Both Miklós: "Bárki írhat bármit"http://www.life.hu/sztarok/20170219-both-miklos-interju-a-dal-2017.htmlBoth Miklós A Dal zsűritagjaként értékelte az Eurovízióra pályázó énekeseket. De hogy hogyan élte meg a vádat, miszerint a műsorban az énekeseknél csak a zsűri unalmasabb, riporterünknek elmondta.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.