Angelina Jolie pókot eszik – Videó!

Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy -
pók Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot...

A színésznő és gyerekei nemrég Kambodzsában jártak, és egy igazán elképesztő és sokak számára undorító dolgot tettek: megkóstolták a helyiek által kedvelt ételeket, a pókokat és a skorpiót is.

Angelina Jolie pókokat és skorpiót evett Forrás: AFP/Tang Chhin Sothy

A felvételen jól látszik, hogy Angie nem túl válogatós, és rezzenéstelen arccal tisztítja meg a pókokat, majd teszi sütőbe. Miután elkészültek a nem mindennapi falatkák, gyerekeivel együtt jóízűen falatoztak is belőle.

Kisfia szerint olyan íze van a skorpiónak, mint a chipsnek...

Figyelem! Csak erős gyomorral rendelkezők nézzék meg a videót!

Angelina Jolie összetörten, elcsukló hangon beszélt a válásról

Először mutatkozott Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta, természetesen nem tudta elkerülni, hogy a szakításról kérdezzék. Pár mondatban ugyan, de nyilatkozott a fájdalmas időszakról, elcsukló hangon.

Cseke Katinka megfenyegette Mádai Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20170220-cseke-katinka-stresszoldas-miatt-takarit.htmlCseke Katinka megdöbbentő dolgott vallott be Mádai Viviennek és Berki Krisztiánnak: mostanában nincs túl jó passzban a színésznő, ezért takarításban vezeti le a stresszt, van hogy napi kétszer is. Mádai Vivient pedig kiosztotta, amiért nem szedi ki fésűjéből a haját... TV + SztárokOrigoKelemen Anna elárulta, milyen férfi az esetehttp://www.life.hu/sztarok/20170220-kelemen-anna-elarulta-mi-kell-neki.htmlKelemen Anna Várkonyi Andi műsorában hétről-hétre csepegteti az infomrációkat magánéletével kapcsolatban: ezúttal elárulta, mi az, amivel mindenképpen rendelkeznie kell a kiszemelt férfinek. TV + SztárokOrigoPintér Tibor egykori kedvese, Ács Beatrix kiábrándult a sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20170220-acs-beatrix-kiabrandult-pinter-tiborbol.htmlPintér Tibor és Ács Beatrix kapcsolata már hetekkel ezelőtt véget ért, ám az Édes élet kamerái előtt még láthatjuk tiszavirág életű szerelmük mindennapjait. TV + SztárokOrigoBotrány az Eurovíziós Dalfesztivál előválogatójánhttp://www.life.hu/sztarok/20170213-eurovizios-dalfesztivalon-botrany-tort-ki.htmlBotrány tört ki a spanyol dalválogató döntőjében, ugyanis a zsűri nem a közönség által kedvelt énekest juttatta tovább... TV + Sztárok--Andy Vajna maffiózónak öltözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170210-andy-vajna-maffiozo-lett-farsang-ububababa.htmlAndy Vajna ezúttal olyat tett, amit sosem hittünk volna. Maffiózónak öltözött, és fura nyelven beszél... TV + SztárokOrigoVV Mici és VV Krisztián összeházasodnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170210-vv-mici-vv-krisztian-osszehazasodnak.htmlVV Krisztián videóüzenetben osztotta meg örömét követőivel: elveszi feleségül a Való Világ nyolcadik szériájában megismert kedvesét, Mici. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.