színésznő Jennifer Love Hewitt születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma van 38 éve, hogy Jennifer Love Hewitt a világra jött: Isten éltesse sokáig!

A szexi amerikai színésznő a mai napon töltötte be 38. életévét. Jennifer számtalan filmben és sorozatban szerepelt az elmúlt években, olyan produkcióban láthattuk, mint például a Szellemekkel suttogó, a Gyilkos elmék vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron.

38 éves lett Jennifer Love Hewitt! Forrás: AXN

Az utóbbi időben azonban kissé visszavonult a nyilvánosság elől, és inkább a családi életére fókuszál. Ahogy azt a Life.hu megírta, 2013 tavaszán lett terhes első csemetéjével, és ezzel együtt megkérték a kezét is, majd 2015 nyarán életet adott második kisbabájának is.

Színész férjével, Brian Hallisayval boldog párkapcsolatban éltek, most pedig már örömteli családként töltik a mindennapjaikat. Természetesen érthető okok miatt a szexi színésznő számára a család az első, de azért reméljük, hogy hamarosan visszatér a képernyőkre is.

Ilyen tervekkel indul az Eurovízión Pápai Jocihttp://www.life.hu/sztarok/20170221-ilyen-tervekkel-indul-az-eurovizios-dalfesztivalon-papai-joci.htmlPápai Joci az Origo című dalával indul a kijevi Eurovíziós Dalfesztiválon. A TV2 Megasztár című műsorában feltűnt énekes a Mokkában elárulta, egyszerre szeretné képviseli a romákat és a magyarokat.TV + SztárokOrigoMajka kifakadt: Nincs balhé A Dal körülhttp://www.life.hu/sztarok/20170221-majka-kifakadt-nincs-balhe-a-dal-korul.htmlSzombaton éjszaka Majka a Facebookján fejezte ki örömét, hogy Pápai Joci megy az Eurovízióra. Tóth Gabi és Tóth Vera nem titkolták csalódottságukat, hogy Gabi nem került be az első négybe. Az énekesnő rajongói pedig petíciót írtak alá. A témában az egyik zsűritag, Frenreisz Károly is megszólalt, Majka pedig újra a Facebook-oldalán kommentálta a történteket. TV + Sztárok--A Konyhafőnök celeb: Gáspár Bea és Szabó Győző is megmutatja tudását http://www.life.hu/sztarok/20170221-gaspar-bea-es-szabo-gyozo-is-foz-a-konyhafonok-celebben.htmlAz RTL Klubon nagy sikerrel futó Konyhafőnök ismét képernyőre kerül, de ezúttal nem civil emberek kápráztatnak el főzési tudásukkal, hanem celebek. Többek között Gáspár Bea, Szabó Győző, vagy éppen Csollány Szilveszter is megmutatja, mit tud fakanállal a kezében. TV + SztárokOrigoKállay-Saunders András védelmébe vette A Dal győztesét, Pápai Jocithttp://www.life.hu/sztarok/20170221-kallay-saunders-andras-vedelmebe-vette-a-dal-gyozteset.htmlSzombaton eldőlt, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon: Pápai Joci. A végeredménnyel persze nincs mindenki megelégedve – ami természetes –, de Kállay-Saunders András szerint az nem szép, hogy a magyarok saját versenyzőjüket húzzák le a külföldi oldalakon. TV + SztárokOrigoAngelina Jolie pókot eszik – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170221-angelina-pokot-es-skorpiot-eszik.htmlAngelina Jolie, az egykor botrányos kapcsolatairól és drogügyeiről elhíresült világsztár ezúttal valóban kiverte a biztosítékot... TV + Sztárok--Házasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.