16 milliót vittek el Majka műsorából

Forrás: TV2 -
TV2 Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A versenyzők a "nem idevalósi" kategóriában jártak hatalmas sikerrel. 

A február 22-i adásban Gábor és Gergő a „nem idevalósi" kategóriát választották. A kérdés az volt, hogy ki származik a B-612-es bolygóról. A válasz nem nehéz azoknak, akik olvasták Antoine de Saint-Exupéry regényét, de a játékosok koránt sem voltak biztosak a dolgukban.

Előbb E. T.-re tették a 16 milliót, majd pár másodperccel a jelzés előtt áttolták a helyes válaszra az összeget. És milyen jól tették.

16 milliót vittek el Majkától Forrás: TV2

Meghalt VV Dávid édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20170222-meghalt-valovilag-david-edesanyja.htmlVideóval búcsúzik anyukájától Dávid.TV + SztárokOrigoMegszűnik a Heti heteshttp://www.life.hu/sztarok/20170222-megszunik-a-heti-hetes-onodi-gyorgy-nyilatkozott.htmlTizennyolc éve indult a műsor. Előbb az RTL Klubon, majd az RTL 2-n volt látható. TV + SztárokHázasságáról vallott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/sztarok/20170221-hazassagarol-vallott-medveczky-ilona-a-herceggel.htmlNemcsak ruhabotrányáról, de élete szerelmeiről, helyesebben a szerelem hiányáról is mesélt Medveczky Ilona. A művésznő azt vallja, ő a hivatásába volt szerelmes, és igazán közel csak kevés férfi kerülhetett a szívéhez. TV + Sztárok--Bukta a nyereménylakását Alekosz: pert nyert az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20170216-bukta-a-nyeremenylakasat-alekosz-pert-nyert-az-rtl-klub.htmlA Fővárosi Ítélőtábla 2017. február 14-én helyben hagyta az elsőfokú bíróság egy évvel ezelőtti ítéletét: vissza kell adnia nyereménylakását VV Alekosznak. A ValóVilág egykori nyertese teljes egészében elveszti lakásának tulajdonjogát, és az az RTL Klubhoz visszakerül.TV + Sztárok--Klapka György végrendeletét még mindig nem ismerik örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20170216-klapka-gyorgy-vegrendeletet-nem-ismerik-orokosei.htmlMég mindig nem ismerik örökösei Klapka György végrendeletét. Lánya, Sandy szerint édesapja többször módosított az okiraton, így az utolsó pillanatban is. TV + Sztárok--Kádban ülve kényeztette egymást Mariah Carey és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170216-kadban-ulve-kenyeztette-egymast-mariah-carey-es-kedvese-valentin-napon.htmlIgazi romantikus Valentin-napot tartottak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.